Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ! ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 36.


Ολοένα και πιο εξοργισμένος εμφανίζεται ο Νικήτας Κακλαμάνης μετά τη δημοσιοποίηση της περίφημης πλέον λίστας με τους 36 πολιτικούς , που ελέγχονται για παράνομο πλουτισμό. Ο βουλευτής της ΝΔ του οποίου το όνομα φιγουράρει στη λίστα, ζήτησε δημόσια από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά την καρατόμηση του επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Στασινόπουλου, χρεώνοντάς του ουσιαστικά τη διαρροή της λίστας για την οποία παρενέβησαν και οι εισαγγελείς Πεπόνης και Τέντες.
Επίσης, ο κ. Κακλαμάνης θέτει ζήτημα καταψήφισης από τον ίδιο, των νέων μέτρων, όταν αυτά έρθουν στη Βουλή. Σε δηλώσεις του, επισημαίνει ότι η στάση του στην ψηφοφορία για τα νέα μέτρα θα εξαρτηθεί από την ενημέρωση, την οποία έχει ζητήσει από τον κ. Σαμαρά, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.
"Εγώ μέτρα όπως η κατάργηση της πενθήμερης εργασίας ή του αφορολόγητου για τα παιδιά, δεν μπορώ να τα δεχτώ", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κακλαμάνης, ζητώντας επίσης από την κυβέρνηση «να μας εξηγήσουν ποιες διαπραγματεύσεις γίνονται με την ΕΕ, ώστε, πέρα από τα μέτρα, να υπάρξουν και αναπτυξιακά οφέλη για το λαό».
«Έμπλεξαν άσχημα με μένα», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην δήμαρχος της Αθήνας, συμπληρώνοντας: «Δεν θα κοιμούνται ήσυχοι το βράδυ», αναφερόμενος σε όσους τον έμπλεξαν σε αυτήν την υπόθεση.

Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε. 
ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΝΕ LIKE!


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ! ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 36."

Leave a reply