Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Αναστέλλει τη λειτουργία του επ’ αόριστον ο δήμος Αχαρνών - Αδυναμία κάλυψης μισθοδοσίας και πάγιων εξόδων



Τη λειτουργία του ανέστειλε επ’ αόριστον ο δήμος Αχαρνών, λόγω αδυναμίας καταβολής της μισθοδοσίας και κάλυψης των πάγιων εξόδων του. 
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «ο δήμος Αχαρνών σύμφωνα με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου θα παραμείνει κλειστός επ' αόριστον, μέχρι να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα».
Ο δήμος πλέον θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας και οι υπηρεσίες καθαριότητας θα φροντίζουν μόνο για την αποκομιδή των απορριμμάτων από τους παιδικούς σταθμούς και τα σχολεία. 
«Κανένας εργαζόμενος δεν θα απολυθεί ή θα μεταταχθεί», διότι όπως σημειώνεται «ο δήμος Αχαρνών δεν έχει πλεονάζον προσωπικό». Συγχρόνως, ζητήθηκε να αποσυρθεί το έγγραφο, που αφορά τα επίμαχα σημεία για μετατάξεις σε άλλους οργανισμούς, μελών του προσωπικού του δήμου


Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε. 

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Αναστέλλει τη λειτουργία του επ’ αόριστον ο δήμος Αχαρνών - Αδυναμία κάλυψης μισθοδοσίας και πάγιων εξόδων"

Leave a reply