Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Άνδρας “πυροβόλησε” τον πρόεδρο της Τσεχίας



Στιγμές αγωνίας έζησε σήμερα ο πρόεδρος της Τσεχίας Βάτσλαβ Κλάους όταν ένας άνδρας τον πυροβόλησε. Μόνο που το πιστόλι ήταν....ψεύτικο.
 
Ο Πρόεδρος της Τσεχίας Βάτσλαβ Κλάους έζησε σήμερα στιγμές αγωνίας, όταν ένας άνδρας με στολή παραλλαγής τον πυροβόλησε με ένα πιστόλι-παιχνίδι που έμοιαζε όμως με πραγματικό όπλο, ανέφεραν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
 
Ο Κλάους ετοιμαζόταν να εγκαινιάσει μια γέφυρα στην Σραστράβα στο βόρειο τμήμα της Τσεχικής Δημοκρατίας, όταν ένας άνδρας τον πλησίασε και πυροβόλησε πολλές φορές προς την κατεύθυνση του με ένα όπλο-παιχνίδι σύμφωνα με τα τσεχικά μέσα ενημέρωσης.
 
Γνωστός για τον ευρωσκεπτικισμό του, ο Βάτσλαβ Κλάους, 71, δεν τραυματίστηκε. Επέκρινε όμως εντονότατα τους σωματοφύλακές του, μετά το περιστατικό.
 
"Είσαστε άχρηστοι", τους δήλωσε ο πρόεδρος, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι Nova TV.
 
Η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα αυτόν, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει αποκαλυφθεί.


Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε. 
ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΝΕ LIKE!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for " Άνδρας “πυροβόλησε” τον πρόεδρο της Τσεχίας"

Leave a reply