Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Δραματικοί τόνοι από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο – Θα χρεοκοπήσει η Εκκλησία αν δεν αλλάξει κάτι σε 2 μήνες και θα απολυθούν 300 υπάλληλοι


Η Εκκλησία σε δύο μήνες , αν δεν αλλάξει κάτι, θα χρεοκοπήσει και θα απολύσει τους περίπου 300 υπαλλήλους της, προειδοποίησε με δραματικούς τόνους ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.


«Η Εκκλησία μας μετά από δυο μήνες δεν θα έχει να πληρώσει τους υπαλλήλους και αν δεν βρει τρόπο να εξασφαλίσει τα χρήματα για την πληρωμή των υπαλλήλων, δηλαδή 300 ανθρώπων, οι άνθρωποι αυτοί θα πρέπει να απολυθούν και να μείνουν άνεργοι», ανέφερε  χαρακτηριστικά ο κ. Ιερώνυμος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Θεσσαλονίκη TV100.
Η υστέρηση στα έσοδα της Εκκλησίας οφείλεται στα ξενοίκιαστα κτίρια, στα νοικιασμένα που δεν πληρώνουν και στις μετοχές της Εκκλησίας που όπως χαρακτηριστικά είπε οι τράπεζες εξαφάνισαν.


ΠΗΓΗ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Δραματικοί τόνοι από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο – Θα χρεοκοπήσει η Εκκλησία αν δεν αλλάξει κάτι σε 2 μήνες και θα απολυθούν 300 υπάλληλοι"

Leave a reply