Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Ουρές κάνουν οι "προοδευτικοί" πολιτικοί όλων των κομμάτων για να καταδικάσουν τα γεγονότα στο θέατρο Χυτήριο..Πριν λίγες μέρες με τα επεισόδια των μουσουλμάνων ήταν κρυμένοι κάτω από τις γραφειάρες τους μην τους πάρει καμιά "αδέσποτη"

Και ο Τζαβάρας υπερ της ελεύθερης διακίνησης βλασφημίας
της Χριστιανικής θρησκείας...Δεν θυμάμαι ας βοηθήσει κάποιος.
Για την ταινία που έκαναν για την ζωή του Μωάμεθ,και κάηκε η Αθήνα,είχε κάνει καμιά δήλωση?
Μπα...δεν νομίζω.
 Η είδηση.. 

Τα χθεσινά επεισόδια που διαδραματίστηκαν έξω από το θέατρο Χυτήριο, καταδίκασε ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, αρμόδιος και για θέματα Πολιτισμού, Κώστας Τζαβάρας. Χαρακτηριστικά ο κ. Τζαβάρας δήλωσε: ”Η τέχνη και ο πολιτισμός υπόκεινται στους δικούς τους κανόνες.
Πρωτίστως στην ανεκτικότητα απέναντι σε όποιον έχει και εκφράζει διαφορετική γνώμη ή άποψη. Δεν πρέπει να επιστρέψουμε ούτε στη λογοκρισία να πάρει τη θέση της κριτικής, ούτε στην αυτοδικία να πάρει τη θέση της δικαιοσύνης”..

www.eglimatikotita.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Ουρές κάνουν οι "προοδευτικοί" πολιτικοί όλων των κομμάτων για να καταδικάσουν τα γεγονότα στο θέατρο Χυτήριο..Πριν λίγες μέρες με τα επεισόδια των μουσουλμάνων ήταν κρυμένοι κάτω από τις γραφειάρες τους μην τους πάρει καμιά "αδέσποτη""

Leave a reply