Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΑΝΔΡΑΣ 20-25 ΕΤΩΝ ΕΠΕΣΕ KAI ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΗΣΑΠ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ. ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ


Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από αστυνομικές πηγές για το τραγικό περιστατικό της αυτοκτονίας στο σταθμό του Ηλεκτρικού στον Ταύρο , αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν  ότι είδαν «έναν νεαρό να παραμονεύει σε μια από τις γωνίες του σταθμού περιμένοντας την αμαξοστοιχία. Κάποια στιγμή που είδε το τρένο να έρχεται έπεσε στις γραμμές με ορμή».
Από τη προανάκριση προκύπτει επίσης ότι πρόκειται για αυτοκτονία και πως ο αυτόχειρας είναι 20-25 ετών. Δεν έφερε κανένα στοιχείο πάνω του ενώ στο Α.Τ Καλλιθέας μέχρι αργά το βράδυ δεν είχε δηλωθεί εξαφάνιση. Τα στοιχεία του θα γίνουν γνωστά μετά από δαχτυλοσκοπική εξέταση. Από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας επίσης προκύπτει ότι ο νεαρός βλέπει το τρένο και φεύγει τρέχοντας κατά πάνω του.
Αυτά τα όμορφα στην Ελλάδα του Σαμαρά, της Μέρκελ, του συμβούλου Μουρούτη που αλληλο-καρφώνεται στο διαδίκτυο και των βουλευτών-μεγιστάνων του πλούτου με τα 1.000.000 ακίνητα στο πόθεν έσχες που τα δήλωσαν αλλά δεν μας λένε από που τα κονόμησαν. Και τα ανθρωπάκια, όπως τα κατάντησαν, πεθαίνουν στις παγωμένες ράγες των Ηλεκτρικών Σταθμών.
'Αστε στο διάολο αλήτες...
http://www.makeleio.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΑΝΔΡΑΣ 20-25 ΕΤΩΝ ΕΠΕΣΕ KAI ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΗΣΑΠ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ. ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ"

Leave a reply