Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 10/2/2013


Επιδείνωση με βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός κατά τη διάρκεια της Κυριακής, στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα, καθώς και στα δυτικά και κεντρικά τμήματα της Πελοποννήσου. Λιγότερες και πιο τοπικές θα είναι οι βροχοπτώσεις στη Κρήτη και τη Θράκη.
 Πιο αναλυτικά: . Ως και τις απογευματινές ώρες, θα σημειώνονται κατά διαστήματα βροχές μέτριας έντασης και κάποιες τοπικές καταιγίδες, ΣΤΑ νησιά βορειοανατολικού Αιγαίου ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΙΟ Λιγότερες Τοπικές βροχές, θα σημειώνονται στα νησιά του νότιου Ιονίου και στη δυτική και κεντρική Πελοπόννησο.
 Ίσως το μεσημέρι να σημειωθούν και κάποιες καταιγίδες στη Πελοπόννησο. Από αργά το απόγευμα κάποιες βροχές και τοπικές καταιγίδες, θα κάνουν την εμφάνισή τους και στο υπόλοιπο Ιόνιο Πέλαγος, ενώ και στη δυτική Πελοπόννησο κάποιες βροχές θα ενταθούν λίγο περισσότερο.
 Στη Πελοπόννησο θα χιονίζει πάνω από τα 800-900 μέτρα υψόμετρο.
ΠΗΓΗ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 10/2/2013"

Leave a reply