Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Συμβαίνει Τώρα: Έρευνα της Αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα στο Παγκράτι


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε διαμέρισμα στο Παγκράτι, επί της οδού Αλκέτου 26. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί με πλαστά στοιχεία ταυτότητας από έναν από τους τέσσερις συλληφθέντες για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.
 
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι έχει βρεθεί στο διαμέρισμα, εκτιμάται ωστόσο ότι οι αστυνομικοί βρίσκονται κοντά στην εύρεση γιάφκας της "Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς".
 
Το διαμέρισμα εντοπίστηκε από την Αντιτρομοκρατική, μετά από καταγγελία πολίτη, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο οποίος αναγνώρισε έναν εκ των συλληφθέντων από τις φωτογραφίες.

Ειδικότερα, το νέο διαμέρισμα εντοπίστηκε όταν πολίτης αναγνώρισε στο πρόσωπο του Νίκου Ρωμανού, άτομο που έβλεπε να μπαίνει εκεί.

Το σπίτι ελέγχεται εξονυχιστικά καθώς θεωρείται ότι μπορεί να περιέχει πολύτιμα στοιχεία για τη δράση των συλληφθέντων που φέρονται να σχετίζονται με τρομοκρατικές οργανώσεις.


ΠΗΓΗ


H wradrasis δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον ιστότοπο της ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Τα σχόλια περνάνε πρώτα από έλεγχο πριν από την δημοσίευση τους. 
Τα τεράστια σχόλια που είναι γραμμένα σε μορφή greeklish,δεν θα αναρτούνται,γιατί δεν διαβάζονται.
Στην επιλογή σχολίων του facebook,δεν υπάρχει έλεγχος και τα σχόλια σας..δημοσιεύονται αμέσως.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Συμβαίνει Τώρα: Έρευνα της Αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα στο Παγκράτι"

Leave a reply