Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε τι είναι οι περίεργοι ήχοι που αναστατώνουν τους κατοίκους της Ρόδου


Πριν λίγες ημέρες το rodosreport αναδημοσίευσε μια καταγγελία κατοίκου που είχε δημοσιευθεί σε κάποια άλλη πανελλαδική ιστοσελίδα. Η δημοσίευση αφορούσε κάποιους περίεργους θορύβους που ακούγονταν νύχτα στη Ρόδο και σαφώς είχαν αναστατώσει αρκετούς κάτοικους που τους άκουγαν.


Το rodosreport αναδημοσίευσε την καταγγελία που αφορούσε τη Ρόδο αλλά έκανε και το ρεπορτάζ του θέλοντας να καλύψει πλήρως το θέμα και να μην αφήσει φόβο και απορία στους αναγνώστες . 
Έτσι σας παρουσιάζει βίντεο με αυτούς τους ήχους. Οι ήχοι αυτοί προέρχονται όταν στη Ρόδο φυσάει πάρα πολύ ή και να μην είναι τόσο δυνατοί οι άνεμοι, όταν υπάρχει φουσκοθαλασσιά και στο λιμάνι υπάρχει δεμένο κάποιο μεγάλο καράβι.

Οι ήχοι προέρχονται από την τριβή της μεταλλικής πόρτας του πλοίου με το τσιμέντο, ακούγονται πολύ δυνατά και κατανοούν τι είναι όσοι βρίσκονται στο λιμάνι. Σκεφτείτε πως ακούγονται αυτοί οι ήχοι όταν ο αέρας φυσάει προς την πόλη της Ρόδου, και μαζί δεν ακούγεται το κύμα της θάλασσας και δεν έχεις εικόνα του πλοίου.
Το λιμάνι λειτουργεί σαν ηχείο όταν υπάρχει αέρας και φυσάει προς την πόλη, χαρακτηριστικό παράδειγμα όταν πραγματοποιείται κάποια συναυλία στην Τάφρο και φυσάει προς την πόλη, οι κάτοικοι συγκεκριμένων περιοχών ακούνε πολύ καθαρά τον ήχο από τη συναυλία.

Το βίντεο είναι σημερινό, την ώρα που το Blue Star ετοιμάζεται για την αναχώρηση του , στην περιοχή πνέουν περίπου 4-5 μποφόρ και υπάρχει φουσκοθαλασσιά. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει πλοίο στο λιμάνι (σπάνια), φυσάει και ακούσετε τους ήχους αυτούς , μπορείτε να περάσετε μια βόλτα από τους παλιούς αλευρόμυλους όπου ακούγονται με κάποια ένταση παρόμοιοι ήχοι.

Δείτε το βίντεο και ακούστε απλά το ηχητικό απόσπασμα, δίχως να σκέφτεστε ότι βλέπετε καράβι, πράγματι αν τους ακούς από το σπίτι σου μέσα στην απόλυτη ησυχία ακούγονται σαν φωνή που βογκάει ή σαν να σέρνουν μεγάλες μεταλλικές πόρτες όπως ανέφερε η καταγγελία. Και όντως σέρνονται βαριές μεταλλικές πόρτες
Σαφώς αναφέρουμε πολύ συγκεκριμένα το τι συμβαίνει με τους ήχους που αναφέρονταν σε δημοσίευμα για τη Ρόδο και δεν εκφράζουμε άποψη για τους “Ήχους της Γης ” γενικότερα αν ισχύει ή όχι.



πηγη
ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε τι είναι οι περίεργοι ήχοι που αναστατώνουν τους κατοίκους της Ρόδου"

Leave a reply