Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΣΟΚ!Οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου: οι μυστηριώδεις ρωγμές εμφανίζονται σε ολόκληρο τον πλανήτη!!!

Οι επιστήμονες δεν ξέρουν τι να σκεφτούν: στη Νότια Αμερική δημιουργούνται συνεχείς ρωγμές. Στο νότιο Περού, εμφανίστηκε ξαφνικά μια τεράστια ρωγμή μήκους 3 χλμ. και πλάτους περίπου 100 μέτρων...















Η μυστηριώδης ρωγμή 100 μέτρων πλάτους και μήκους τριών χιλιομέτρων.


Ανωμαλία εμφανίστηκε στην περιοχή Huakullani στην επαρχία Chukuito , κοντά στη διάσημη λίμνη Τιτικάκα. Μια ρωγμή εμφανίστηκε σχεδόν αμέσως: σημειώθηκε μεγάλης έντασης έκρηξη στην περιοχή με αποτέλεσμα να εκτοξευτούν τριγύρω τεράστια κομμάτια του εδάφους.
Είναι ενδιαφέρον ότι η ρωγμή δεν εμφανίστηκε από το σεισμό. Σε γενικές γραμμές, δεν υπήρχε καταστροφή, η γη απλά έφυγε. Η ρωγμή εμφανίστηκε στο επίπεδο του εδάφους και δεν συνδέεται με τυχόν καταστροφές.

Οι επιστήμονες βρίσκονται σε σύγχυση με αυτό το γεγονός. Ρωγμές εμφανίζονται επίσης στην γειτονική Βολιβία. Και όχι πολύ καιρό πριν, ρωγμή συνέβη και στην Αφρική - Αιθιοπία .

ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΡΩΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΙΟΠΙΑ

Ίσως αυτά τα φαινόμενα να είναι κοινή φύση: οι ήπειροι κυριολεκτικά χωρίζονται μπροστά στα μάτια της ανθρωπότητας.
Από thewatchers



ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΣΟΚ!Οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου: οι μυστηριώδεις ρωγμές εμφανίζονται σε ολόκληρο τον πλανήτη!!!"

Leave a reply