Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Για πάμε όλοι μαζί...Μαζεύουν υπογραφές για να διώξουν τον Άδωνι από το υπουργείο !




“Απομπομπή του Άδωνι Γεωργιάδη από κάθε Υπουργείο”. Αυτό ζητά ένας χρήστης της ιστοσελίδας avaaz.org, στην οποία ο καθένας μπορεί να αναρτήσει το αίτημά του, συλλέγοντας υπογραφές για έναν σκοπό που ο ίδιος θεωρεί σημαντικό.

Εξηγώντας γιατί ο σκοπός αυτός είναι σημαντικός, ο εν λόγω χρήστης αναφέρει: “Είναι απαράδεκτο να έχουμε Υπουργό και μάλιστα σε έναν από τους πιο ευπαθείς τομείς στην Ελλάδα, έναν τύπο ο οποίος το μόνο που μπορεί να κάνει (?) είναι να πουλάει εγκυκλοπαίδειες στην τηλεόραση”.

Ο στόχος που έχει τεθεί είναι η συλλογή συνολικά 500 υπογραφών, και χαρακτηριστικό είναι ότι ήδη έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 425 υπογραφές ! Μάλιστα, κάποιος από τους χρήστες που έχουν υπογράψει σχολιάζει: "Ας τοποθετηθεί σε κάθε Υπουργείο τουλάχιστον κάποιος σχετικός με τον εκάστοτε τομέα. Αλλιώς είναι πολύ χοντρή η κοροϊδία".

Σημειωτέον ότι, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην εν λόγω σελίδα, το αίτημα αυτό θα μεταφερθεί στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Ξεπερνούν ήδη τις 425 οι υπογραφές, με στόχο τις 500

<<<ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ>>>


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Για πάμε όλοι μαζί...Μαζεύουν υπογραφές για να διώξουν τον Άδωνι από το υπουργείο !"

Leave a reply