Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΣΩΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

«Υπάρχουν τα 600 δισ. του Σώρρα;»

Πλαστά φαίνεται να είναι τα χρεόγραφα των εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων, με τα οποία ο Αρτέμης Σώρρας και η παρέα του θα έσωζαν την Ελλάδα.
Στις 5 Απριλίου 2013, και σύμφωνα με τα έγγραφα που παρουσιάζει το "Έθνος της Κυριακής", το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, ύστερα από αίτημα των ελληνικών Αρχών (στις 29 Μαρτίου 2013) που διερευνά τους εθνοσωτήρες, απάντησε ότι τα χρεόγραφά τους δεν είναι έγκυρα, οι λογαριασμοί στους οποίους αναφέρονται δεν υπάρχουν και ότι σε κάθε περίπτωση η διακίνησή τους πρέπει να κινητοποιήσει τον εισαγγελέα.

Μεγάλη έρευνα που διεξάγεται στην ευρύτερη πολιτεία της Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, βγάζει πλέον στον αφρό, την απάτη του Έλληνα υπηκόου Αρτέμη Σώρρα και του Ελληνοαμερικανού Μανώλη Λαμπράκη, της περίφημης Οργάνωσης End National Debt (το τέλος του χρέους), που με πακέτο 600 δισ. δολαρίων, που διατείνονται ότι έχουν, θέλουν να σώσουν την χώρα. Φάκελος 670 σελίδων βρίσκεται στα χέρια του κ. Γιώργου Γιαλτουρίδη, οικονομολόγου και επιχειρηματία στον τομέα του Risk solutions, τμήματος του Τειρεσία στη Βοστώνη, όπου αποκαλύπτεται ξεκάθαρα με επίσημα στοιχεία η απάτη που έχει στηθεί από τους Σώρρα-Λαμπράκη.

Οι ελληνικές αρχές ρώτησαν: "Τα λεφτά υπάρχουν;" και οι αμερικανικές απάντησαν: "Δεν υπάρχουν". Στον αμερικανικό Τειρεσία της Μασαχουσέτης έχουν φθάσει έγγραφα που αποδεικνύουν ότι τα 600 δισ. εμπεριέχονται σε πλαστά χρεόγραφα που έχει τυπώσει και διακινεί ένας πρώην δικηγόρος όνοματι Στίβεν Λούις Γουόσνι.

Ο εκδότης και υπογράφων τα ομόλογα είναι κάτοικος της πολιτείας της Ουάσιγκτον και το 2003 διεγράφη ως ανίκανος να ασκήσει δικηγορία, από τον Δικηγόρο Σύλλογο της πολιτείας, με να αποδώσει σε αμερικανική εταιρεία με τον τίτλο "United States" που εδρεύει στην Ουάσιγκτον, την έκδοση χρεογράφων, τα οποία φέρονται να ενσωματώνουν χρέος των Ηνωμένων Πολιτείων έναντι διαφόρων που τα χρησιμοποιούν!

Συνεργάτης του Στίβεν Λούις Γουόσνι, στη συνέχεια εξουσιοδότησε τον Αρτέμη Σώρρα να διακινεί τα χρεόγραφα, με αποτέλεσμα ο ίδιος να θέλει να διοχετεύσει τα υποτιθέμενα 600 δισ. στο χρέος της Ελλάδας.

Πηγή: Έθνος της Κυριακής

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Τα σχόλια  είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.
Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται ..

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

3 σχόλια for "ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΣΩΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;"

  1. Μᾶλλον πλαστὸ εἶναι τὸ κεφάλι σου ἐπιπόλαιε, ἀνενημέρωτε, ἀδιάβαστε, προχειρολόγε ἀρθρογράφε.

    Πήγαινε πρῶτα νὰ ἐνημερωθῇς καὶ μετὰ γράψε τὶς μποῦρδες ποὺ προσπαθεῖς νὰ μᾶς πῇς.

  2. ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΘΩΟΣΗ TOY ΣΩΡΡΑ KAI THS ΕΝD!!!!! ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΚΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!! Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΚΗΣΕ!!!! !https://www.facebook.com/spirospero.news/posts/592941097406327

  3. η παπαρολογια σε ολο της το μεγαλειο,γιατι αφου υποστηριζετε το δημοσιευμα του 'εθνους',γραφετε 'φαινεται να ειναι πλαστα' και οχι ειναι πλαστα?φοβαστε μην φατε και εσεις καμια μηνυση σαν το 'εθνος'?
    και γιατι ο γιαλτουριδης δεν παρεδωσε τα σχετικα εγγραφα στο δικαστηριο,αλλα εκανε το παπι? Εισαστε λασπολογοι και εγκαθετοι ολοι σας....

Leave a reply