Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Έλεος! (Αναγνώστης από τη Χίο για το περιστατικό με το 18χρονο)

Βρε παιδιά έχουμε χάσει την μπάλα για τα καλά. Έχουμε νομιμοποιήσει την παρανομία, κάνουμε ήρωες τους παράνομους και προσπαθούμε συστηματικά να αποφύγουμε την νομιμότητα αλλά και να την ενοχοποιήσουμε (λένε ότι για αυτήν την συμπεριφορά του Έλληνα φταίει η περίοδος της τουρκοκρατίας).

 Εμείς δηλαδή είμαστε οι μαλάκες? Δεν μπορώ να διανοηθώ να μην πληρώσω το αντίτιμο για μια υπηρεσία, αν δεν έχω, απλά δεν την χρησιμοποιώ, αν τώρα ρισκάρω και δεν πληρώσω, τότε αναλαμβάνω το κόστος του προστίμου σε ενδεχόμενο έλεγχο. 

Κάναμε ήρωες τύπους όπως ο Γρηγορόπουλος αλλά και ο εκλιπών λες και ο μπάτσος βγήκε να δουλέψει και είπε ωραία σήμερα στην βάρδια μου, στο παρθεναγωγείο των Εξαρχείων, θα φάω τον Γρηγορόπουλο και ο ελεγκτής είπε ότι σήμερα θα φάω τον εκλιπόντα (δεν ξέρω το όνομα του). Λυπάμαι για το γεγονός αλλά φαίνετε κακομαθημένος ο νεαρός, είπε δεν πληρώνω, θα πληρώσει ο ελληνικός λαός την βόλτα μου με την γκόμενα, μέσω της φορολογίας βέβαια, θα το παίξω και λίγο ήρωας λίγο αδικημένος , λίγο κουτοπόνηρος πατώντας το emergency για να την κοπανήσει,τα γνωστά…… 

Βέβαια ίσως θα πρέπει ο έλεγχος αν είναι δυνατόν να είναι ελαστικός σε τέτοια κακομαθημένα άτομα (επιεικής χαρακτηρισμός για να μην χρησιμοποιήσω τα γαλλικά μου……)και να προστατευει τουλάχιστον την ζωή τους αφού αυτοί φανταστείτε θέτουν ακόμα και την ζωή τους σε κίνδυνο για να περάσει το πείσμα τους, για τέτοιο χαμηλό επίπεδο μιλάμε. 

Γιατί στο κάτω κάτω δεν θεωρώ μαλάκες όλους εμάς που είμαστε σε γενικές γραμμές νομοταγής!!!!!!!!! Έλεος…
..................................
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ..για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!
Τα σχόλια  είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.
Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

7 σχόλια for "Έλεος! (Αναγνώστης από τη Χίο για το περιστατικό με το 18χρονο) "

  1. ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟ... ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.... ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ... ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΤΣΑΚΙΣΤΟ ΝΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΠΕΙΝΑΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΩ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΩ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΕΜΕ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ!!!! ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ? ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ! ΟΠΟΤΕ! ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ? ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ? ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟ... ΠΑΡΤΟ ΛΙΓΟ ΑΛΛΙΟΣ!!!!

  2. Ποιο ειναι το ονομα του γαμημενου αρθρογραφου απο την Χιο???
    Να του κανουμε μια επισκεψη....

  3. Για να εισαι νομοταγης , εχεις δουλεια και οι μονοι που εχουν δουλεια σημερα ειναι οι μισθωτοι των δοσιλογων κυβερνονταων, που φορτωσαν στον κοσμο τα 233 δις που εδωσαν στους τραπεζιτες, για να εχουν δικαιολογια να απολισουν τον κοσμο απο το δημοσιο, να μηδενισουν τον μισθο στον ιδιωτικο τομεα και να κλεισουν τις υγειεις επιχειρησεις οπως η ΔΩΔΩΝΗ που πληρωνε τους παραγωγους, και μολις την πηραν οι αγοραστες σταματησαν τις πληρωμες βαζοντας εκατομμυρια στην τσεπη και στελνοντας στην απογνωση τον πληθυσμο και της Ηπειρου ! Ποσο μισθο παιρνεις δοσιλογε ?https://docs.google.com/file/d/0B7rdgoZTcpjBci0yOHduUVlHSzQ/edit
    https://docs.google.com/file/d/0B7rdgoZTcpjBbTAzUW5aQWdmRzg/edit
    https://docs.google.com/file/d/0B7rdgoZTcpjBRU53cTM0MXR5OTA/edit θεοδωριδης παναγιωτης 6930 362 262 ΕΤΣΙ ΕΠΩΝΥΜΑ , ΕΓΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΣΥ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!

  4. Ναι ρε φίλε, έπρεπε να το πληρώσει. Και άμα δεν είχε? Αλλά και άμα είχε και δεν ήθελε να το πληρώσει έπρεπε να πεθάνει? Σκεύτηκες ποτέ να πληρώσεις εσύ ένα εισητήριο σε κάποιον που δεν είχε για να γλυτώσει την ξεφτίλα και την ταπείνωση? Γιατί εγώ το έχω κάνει ρε απάνθρωπε, που δεν θέλω ούτε Ελληνα να σε πω. Εχεις δεί ανόητε υπάνθρωπε, άστεγο να σε παρακαλάει να του δώσεις λίγο γύρο (δουλεύω σε σουβλατζίδικο) να φάει το σκυλί του? Είναι η μόνη παρηγοριά και παρέα που τού έχει απομείνει και την φροντήζει όπως μπορεί. Αλλά η κακία καλά κρατεί! Εμείς και αυτοί, οι δημόσιοι και οι ιδιοτικοί, τα βόρεια με τα νότια, οι μπλέ και οι πράσινοι κ.λ.π. Τον έχουν πετύχει τον στόχο τους φιλαράκοοο, είμαστε όλοι εναντίων όλων όσοι δεν συμφωνούν με τα δικά μας. Και δεν θα πάμε πουθενά μπροστά γιατί το ξέρουν αυτό οι Κυβερνώντες! Αντε και καλά κρασα!

  5. Θα επρεπε να ντρεπεσαι γι'αυτα που λες. Ευχομαι καποια στιγμη να τα μετανιωσεις..

  6. ΜΡΑΒΟ ΝΟΜΟΤΑΓΗ ΠΟΛΙΤΗ ΜΟΥ ΕΣΙ ΕΤΣΙ ΝΑΚΑΝΙΣ ΠΛΙΡΟΝΕΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ,ΦΟΡΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΤ ΑΛΟ ΘΑ ΘΙΜΗΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΙΡΟΣΟΥΜΕ ΛΑΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ 1eyro ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΑΙΝΑΝΕ ΜΑΙΣΑ ΕΝΟ ΑΥΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΙ ΧΩΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΑΠΟΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΟΛΟΥΣ. ΠΡΕΠΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ

  7. Τι λέτε ρε?? Κι όσοι πληρώνουν τους φόρους τους και τους μένουν λίγα λεφτά για να τα βγάλουν πέρα είναι μαλακες?? Μέσω των φόρων που πληρώνουν, πληρώνουν και το εισιτήριο του καθενός που μπαίνει στο τρένο τζάμπα!! Όχι, όλοι να πληρώνουν! Δεν είναι δυνατό να το παίζουν μερικοί έξυπνοι και να πληρώνουν οι υπόλοιποι! Στο κάτω κάτω δε φταίμε εμείς που δεν έχουν δουλειά! Ας διάβαζαν να έμπαιναν σ ένα πανεπιστήμιο καλό και να έβρισκαν δουλειά! Έλεος δηλαδή!! Μαριάννα κ. από πειραιά.

Leave a reply