Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Η Τουρκία έτοιμη να εισβάλλει στη Συρία- Αποσφραγίστηκαν όπλα στο Εσκισεχίρ

"Μύρισε αίμα" και βέβαια η Τουρκία δεν θα μπορούσε να λείψει από μία "σφαγή εκ του ασφαλούς". Έτσι, με δηλώσεις του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου, στρατηγού Νετζντέτ Οζέλ, δηλώνει παρούσα και έτοιμη να εισβάλλει στη Συρία...

Συγκεκριμένα ο Τούρκος αρχηγός ΓΕΕΘΑ ανακοίνωσε ότι "οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες από όλες τις απόψεις να εισβάλλουν στο συριακό έδαφος".

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Νετζντέτ Οζέλ δήλωσε πως ο τουρκικός στρατός συνεχίζει τις ετοιμασίες του για πιθανή επέμβαση στη Συρία ενώ τόνισε πως η Τουρκία είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις συνέπειες μιας στρατιωτικής εμπλοκής της.

«Δεν έχουμε κανένα άγχος καθώς έχουμε κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και προετοιμασίες» δήλωσε ο Οζέλ.

Επιπλέον, ο τούρκος στρατηγός σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν θα πρέπει να υπάρχει νέα εντολή από το Κοινοβούλιο για επέμβαση στη Συρία δήλωσε πως «οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν να εργάζονται σύμφωνα με τις εντολές που έχουν λάβει από το 2012».

Ταυτόχρονα, ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Ισμέτ Γιλμάζ ισχυρίστηκε πως η Συρία διαθέτει το μεγαλύτερο στοκ χημικών όπλων στον κόσμο και υποστήριξε πως «οι αντάρτες της αντιπολίτευσης στη χώρα αυτή δεν διαθέτουν χημικά όπλα».
Ο τούρκος υπουργός τόνισε πως «η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να απαντήσει στις βαρβαρότητες του καθεστώτος. Η πιο σωστή λύση είναι η απομάκρυνση του Άσαντ από την εξουσία». Ο Γιλμάζ ανέφερε επίσης πως σε περίπτωση που η Συρία επιτεθεί στην Τουρκία θα έχει έρθει αντιμέτωπη με όλο το ΝΑΤΟ.
Εν τω μεταξύ, 4 μηχανοκίνητηες ταξιαρχίες και 1 ταξιαρχία ειδικών δυνάμεων που βρίσκονται αναπτυγμένες στη μεθόριο με τη Συρία τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού.

Ενώ τουλάχιστον σε μια αεροπορική βάση του Εσκισεχίρ, αποσφραγίστηκαν όπλα, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πληροφορίες των ελληνικών υπηρεσιών και έχουν κατευθυνθεί προς τους χώρους φόρτωσης των μαχητικών αεροσκαφών F-4 Ε

ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ..για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!
Τα σχόλια  είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.
Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Η Τουρκία έτοιμη να εισβάλλει στη Συρία- Αποσφραγίστηκαν όπλα στο Εσκισεχίρ"

Leave a reply