Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Πριν λίγο : Προπηλάκισαν τη Φώφη Γεννηματά στο υπουργείο Οικονομικών - BINTEO


Οι άνδρες της Αστυνομίας φυγάδεψαν την αναπληρώτρια υπουργό του ΠΑΣΟΚ


Εργαζόμενοι της αμυντικής βιομηχανίας προπηλάκισαν την αναπληρώτρια υπουργό Εθνικής Άμυνας, Φώφη Γεννηματά έξω από το υπουργείο. Οι άνδρες της Αστυνομίας επενέβησαν άμεσα και φυγάδεψαν την αναπληρώτρια υπουργό του ΠΑΣΟΚ.

Η ένταση προκλήθηκε όταν επικεφαλής των εργαζομένων ρώτησε την κ. Γεννηματά τι αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια των συσκέψεων. Ωστόσο, τα αίματα «άναψαν» σύμφωνα με την επικεφαλής δεν δόθηκε καμία σχετική απάντηση.

Οι εργαζόμενοι από την ΕΛΒΟ, την ΕΑΣ, τη ΛΑΡΚΟ και την ΠΥΡΚΑΛ, πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στον «ξαφνικό θάνατο» της αμυντικής βιομηχανίας.

Το ραντεβού του δόθηκε το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος και από εκεί πορεύτηκαν προς το Μέγαρο Μαξίμου και τη Βουλή, ενώ η πορεία κατέληξε στο υπουργείο Οικονομικών.

«Ζούμε ένα θέατρο του παραλόγου»

«Για θέτρο του παραλόγου» έκανε λόγο η Πρόεδρος Σωματείου Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ) Αιγίου, κ.Ουρανία Μπίρμπα. Σύμφωνα με την Πρόεδρο εδώ και οχτώ μήνες οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι, ενώ καταγγέλλει πως έχουν γίνει αλλεπάλλες συσκέψεις χωρίς αποτέλεσμα.




ΠΗΓΗ

ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ..ΕΔΩ..για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!
Τα σχόλια  είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.
Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Πριν λίγο : Προπηλάκισαν τη Φώφη Γεννηματά στο υπουργείο Οικονομικών - BINTEO"

Leave a reply