Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Φραγκίσκου Πασσαβάκη που είναι στην εντατική μετά από προσπάθεια επανασύνδεσης του ρεύματος που του είχαν κόψει


Ένας λεβέντης ονόματι Φραγκίσκος Πασσαβάκης είναι στην εντατική μετά από προσπάθεια επανασύνδεσης του ρεύματος που του είχαν κόψει. Επειδή για να μη κάνουμε τους τσάμπα επαναστάτες σκέφτηκα να συγκεντρώσουμε από εδώ ότι προαιρείται ο κάθε ένας μας για να αποδείξουμε την αλληλεγγύη μας στον άνθρωπο που τόλμησε μία πράξη αντίστασης και που τώρα μας χρειάζεται.
Να συνδράμουμε έστω από 5 ευρώ καθε ένας ώστε να δώσουμε στην οικογένειά του μια μικρή βοήθεια καθ ότι ο Φραγκίσκος ήταν άνεργος. Αν είμαστε διατεθειμένοι θα προσκαλέσουμε όλους τους φίλους. Και εφ όσον υπάρξει ενδιαφέρον να ανοίξουμε έναν λογαριασμό σε τράπεζα .
https://www.facebook.com/events/279076892191004/

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Φραγκίσκου Πασσαβάκη που είναι στην εντατική μετά από προσπάθεια επανασύνδεσης του ρεύματος που του είχαν κόψει"

Leave a reply