Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΑΠΟΨΗ ..ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!! ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ... ΤΟΥ Εktora Leonidioy


Δεν δικαιούται ο κ. Καρατζαφέρης να προσκαλεί τον ΣΕΕ (κόμμα αποστράτων αξιωματικών) να συνεργαστεί με τον ΛΑΟΣ για τους παρακάτω λόγους - εύλογες απορίες:
1. Αυτός είναι συνυπεύθυνος και το δεκανίκι των Σαμαρά και Βενιζέλου για την επαίσχυντη συγκυβέρνηση του ανθρώπου της GOLDMAN SUCHS και ανθρώπου των τραπεζιτών ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ.
2. Με το πρόσχημα της σωτηρίας της Πατρίδας ούρλιαζε και επέβαλε τελικά ως πρωθυπουργό τον παραπάνω τύπο.
3. Ψήφισε το πρώτο μνημόνιο και αν και δεν ψήφισε το 2ο με την συμμετοχή 4 στελεχών του στην επαίσχυντη συγκυβέρνηση συνήργησε έμμεσα στην ψήφιση της 2ης δανειακής σύμβασης που εκχωρεί την Εθνική Κυριαρχία και ολοκληρώνει την καταστροφή του 1ου μνημονίου.
4. Ο καιροσκοπισμός του είναι ολοφάνερος και έκδηλος. Ουρλιάζει συνεχώς ότι δεν μπήκε στη βουλή και εξαιτίας αυτού του γεγονότος δεν υπήρξε κυβέρνηση. Με ποιους να υπήρχε κυβέρνηση άραγε? Με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και αυτόν? Με τεχνοκράτες όπως υποστηρίζει αλλά MONDI τελευταία? Με ποιους τεχνοκράτες εννοεί και με ποιόν Πρωθυπουργό?
5. Οι κωλοτούμπες του είναι πασίγνωστες, είναι ο μέντορας της κωλοτούμπας θα έλεγα.
6. Γιατί εφόσον όπως λέει ότι κόπτεται για το καλό της ΠΑΤΡΙΔΑΣ δεν στάθηκε ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ απέναντι στα μνημόνια και την καταστροφή που επέφεραν στην Πατρίδα και έγινε εκ των υστέρων λάβρος αντημνημονιακός βλέποντας από τις δημοσκοπήσεις ότι καταβαραθρώνεται το κόμμα του?
7. Ήταν έτοιμος όπως ευθέως δηλώνει να συμπράξει με την ΝΔ σε ένα συνασπισμό κομμάτων συνεργασίας αλλά ιταλικά. Για όλα τα παραπάνω καλώ όλους τους συναδέλφους μου του ΣΕΕ και όλο τον κόσμο που τίμησε τον ΣΕΕ με την ψήφο του για το καλό της ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ.
Κλείνοντας οφείλω να ομολογήσω ότι εγώ προσωπικά δεν ψήφισα ΣΕΕ στις προηγούμενες εκλογές, όχι γιατί δεν με εκφράζουν οι θέσεις του (το αντίθετο) αλλά για εντελώς διαφορετικούς λόγους που ευχαρίστως θα τους αναλύσω σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Ε leo advertshop..blogger

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΑΠΟΨΗ ..ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!! ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ... ΤΟΥ Εktora Leonidioy"

Leave a reply