Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Ντοκουμέντο-ΣΟΚ: Η απολογία του κτήνους χωρίς περικοπές. Δείτε τίνος τέρατος το πρόσωπο μας "κρύβουν" οι Αρχές της Σύρου!

-ΠΡΟΣΟΧΗ. Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ "ΣΚΛΗΡΕΣ" ΛΕΞΕΙΣ
Διαβάστε το πιο σοκαριστικό απόσπασμα από την κτηνωδία του Πακιστανού βιαστή, χωρίς περικοπές όπως το παρουσίασε αποκλειστικά το tnsite.gr. 

Το πρόσωπο αυτού του κτήνους αποφάσισαν...
να"κρύψουν" οι Αρχές της Σύρου για να τον "προστατέψουν". Ένα ντοκουμέντο-σοκ:

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

1 σχόλια for "Ντοκουμέντο-ΣΟΚ: Η απολογία του κτήνους χωρίς περικοπές. Δείτε τίνος τέρατος το πρόσωπο μας "κρύβουν" οι Αρχές της Σύρου!"

  1. ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΒΙΑΖΕ ΚΟΠΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΠΟΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΟΠΑ ΟΠΑ. ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΠΙΑΝΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑ ΕΝ ΨΥΧΡΩ. ΘΑ ΕΥΡΗΣΚΑ ΤΡΟΠΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΟΥ ΖΩΗ. ΘΑ ΑΞΙΖΕ Ο ΚΟΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΗΖΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΙΣΩΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ.

Leave a reply