Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΝΑ ΕΥΧΕΣΘΕ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.







Για προσέξτε καλύτερα, μήπως διακρίνετε κάπου στην φωτό τον "Πακιστανό";

Μόλις είχα μία πληροφόρηση η οποία αναφέρει πως ο Πακιστανός μπορεί και να μην είναι Πακιστανός αλλά άλλης εθνικότητας, είναι μάλιστα γνωστός και άκρως πολιτικοποιημένος στο χώρο της αριστεράς και μάλιστα πρωταγωνίστησε και στα γεγονότα της Υπατίας με τους 300ους λαθραίους... Του φόρεσαν αμέσως μάσκα προφανέστατα μετά από διαταγή των "αλληλέγγυων" του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ γιατί διαφορετικά θα γινόταν αντιληπτός αφού τον βλέπαμε πολύ συχνά στα κανάλια και στα γεγονότα της Υπατίας, σε αντιρατσιστικές πορείες κλπ... 

Το θέμα έχει ζουμί και όσο και να τον προστατεύετε, σας υποσχόμεθα πως εμείς θα του βγάλουμε την κουκούλα και μαζί με εκείνον, θα ξεβρακώσουμε και εσάς που τον προστατεύετε εις βάρος της Ελληνικής Κοινωνίας και την κοινής γνώμης και κυρίως της ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

1 σχόλια for "ΝΑ ΕΥΧΕΣΘΕ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ."

  1. Σπουδαγμένοι στις offshore οι Έλληνες ρατσιστές


    Υπάρχει ένας ειδικός, πολύ συγκεκριμένος λόγος που καλλιεργείται ρατσισμός στην ελληνική κοινωνία. Με τη ξενοφοβία και το ρατσιστικό μίσος προκαλείται αποανάπτυξη, πτώση της κατανάλωσης, μείωση της παραγωγής, πράγμα που αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πάρει ο αστός τα κεφάλαιά του και να τα στείλει στο εξωτερικό, σε offshore.

    Αντίθετα, από το 1994-95, όταν είχε αρχίσει μια περίοδος ανόδου της δραχμής και εισροής κεφαλαίων στην Ελλάδα, βασικός παράγοντας της ανάπτυξης δεν ήταν μόνο οι επιχορηγήσεις από την ΕΕ, αλλά και η είσοδος 1.000.000 μεταναστών εργατών και καταναλωτών στην χώρα.
    Πάντως, στη δεκαετία του 1990, όπως υπολόγιζε ο Έλληνας ιστορικός Γ.Β. Δερτιλής, Έλληνες πολίτες είχαν καταθέσεις ύψους 14 δις δολαρίων στο εξωτερικό. Δεν περιλαμβάνονταν όμως σ' αυτό το ποσό οι μυστικοί, αριθμημένοι λογαριασμοί και τα λεφτά που κρύβονταν σε φορολογικούς παραδείσους, όπου κατευθύνονταν τα κεφάλαια των ισχυρότερων Ελλήνων κεφαλαιούχων. Ούτε βέβαια περιλαμβάνονταν μετοχές και ακίνητα στο εξωτερικό.
    Εξάλλου, αν και οι περιορισμοί στη διακίνηση κεφαλαίων θεσμοθετήθηκαν μόλις το 1928-33 στην Ελλάδα, τα κεφάλαια μπορούσαν να διακινηθούν από τις γνωστές παραοικονομικές διαδρομές της παράλληλης μαύρης αγοράς. Σήμερα πάντως μια σειρά από δημοσιεύματα φανερώνουν τη διαρκή παρουσία της παράλληλης μαύρης αγοράς διακίνησης κεφαλαίων:

    Μειώθηκαν κατά 7 δισ. ευρώ οι τραπεζικές καταθέσεις τον Ιούνιο,
    σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.
    Περαιτέρω μείωση εμφάνισαν οι καταθέσεις τον Ιούνιο, καθώς οι όποιες εισροές καταγράφηκαν μετά το σχηματισμό κυβέρνησης δεν αντιστάθμισαν το μαζικό κύμα εκροής που είχε παρατηρηθεί μέχρι τότε.

    Τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος δείχνουν ότι οι καταθέσεις επιχειρήσεων και νοικοκυριών στις ελληνικές τράπεζες μειώθηκαν στο τέλος Ιουνίου στα 150,6 δισ. ευρώ από 157,4 δισ. ευρώ πού ήταν στο τέλος Μαΐου.
    Συνολικά, στο δίμηνο Μαΐου-Ιουνίου, οι απώλειες που έχουν υποστεί οι τραπεζικές καταθέσεις αγγίζουν τα 15,4 δισ. ευρώ.
    Πηγή: ΑΜΠΕ
    32 τρισεκατομμύρια δολάρια "κρυμμένα" σε οffshore λογαριασμούς
    Οι πλέον πλούσιοι άνθρωποι του κόσμου, έχουν «κρύψει» τουλάχιστον 21 τρισεκατομμύρια δολάρια (17.000.000 τρισεκατομμύρια ευρώ) σε οffshore (υπεράκτιους) λογαριασμούς, προκειμένου να γλιτώσουν από την εφορία, αναφέρει μελέτη

Leave a reply