Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΥΠΟΠΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACE BOOK ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ(;)ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

face-book-irakinos1ΠΑΡΑΔΟΧΗ Ή ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ;
 Αμφιλεγόμενη Σελίδα στο face book κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Φέρεται να ανήκει σε Έλληνα υπήκοο που διαμένει στα δυτικά προάστια. Εικονίζεται φωτογραφία ενός άνδρα γύρω στα 25 με 30. Η σελίδα έχει και ονοματεπώνυμο του άνδρα(αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφέρουμε ονοματεπώνυμο με τον φόβο ενοχοποίησης κάποιου πολίτη) που δεν είναι ξεκάθαρο εαν ανήκει σε αυτόν, εαν είναι γνήσια και εαν η σελίδα ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένη ταυτότητα.
Σε κείμενο ο άνδρας, ανάμεσα σε ακατανόμαστες εκφράσεις σε διάλογο με κάποιον άλλον ,φέρεται να λέει:"...Έλα να κεντήσω το κορμάκι σου όπως κεντήσαμε χθες τον Ιρακινό".
Τα ερωτήματα είναι πολλά για τα οποία υπεύθυνη για να τα διευκρινίσει και να προχωρήσει σε πράξεις είναι μόνον η αστυνομία
1)Είναι υπαρκτά τα στοιχεία του άνδρα;
2)Ανήκει σε κάποια οργάνωση;
3)Όντως εμπλέκεται στη δολοφονία του Ιρακινού αυτός και κάποια ομάδα που είναι από πίσω του;
Ή τελικά όλο αυτό είναι ένα καλοστημένο ή κακοστημένο παιχνίδι εντυπώσεων και αποπροσανατολισμού;
Και στην τελική ξέρετε πολλούς φονιάδες να ομολογούν δημόσια μια ανθρωποκτονία;
Περίεργα πράγματα σε πολύ πονηρούς καιρούς σε μια Αθήνα πραγματική πυριτιδαποθήκη με πολλές παρακρατικές ομάδες ένθεν κακείθεν  έτοιμες να ρίξουν το σπίρτο.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΥΠΟΠΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACE BOOK ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ(;)ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ"

Leave a reply