Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

"Θα πάρω τα μέτρα και ας πέσω..." REAL NEWS

 
Με τίτλο: "Θα πάρω τα μέτρα και ας πέσω..." κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει τι λέει ο Πρωθυπουργός σε στενούς συνεργάτες του. Το σκληρό πακέτο των 11,7 δισ. ευρώ, οι σφοδρές κοινωνικές αντιδράσεις, η ανησυχία για τη συνοχή της κυβέρνησης και η στρατηγική της διαπραγμάτευσης με Μέρκελ και Ολάντ. Αυστηρές οδηγίες του Αντώνη Σαμαρά στους υπουργούς του για ταχύτατη προώθηση των μεταρρυθμίσεων, χωρίς να υπολογίζουν το πολιτικό κόστος.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της Μέρκελ, Μίκαελ Φούκς μιλάει στη Realnews και μεταξύ άλλων δηλώνει: "Η οικονομική βοήθεια θα σταματήσει εάν η Ελλάδα δεν εκπληρώσει τις απαιτήσεις που έχουν συμφωνηθεί".

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νικου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: ¨Χρυσό μετάλλιο στη... ρεμούλα!" και αναφέρεται στο "πάρτι" που στήθηκε για τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας, αλλά και την ανάγκη "να αποδοθούν ευθύνες όπου προκύπτουν τόσο για τις υπερβάσεις στο κόστος του 2004, όσο και για τη μεταολυμπιακή εγκατάλειψη των έργων".

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for ""Θα πάρω τα μέτρα και ας πέσω..." REAL NEWS"

Leave a reply