Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΕΔΩΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ" ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΗΣΙΟΥ!!!

arxaiologoi
Έχουμε ακούσει και ξανακούσει για εκτός έδρα και οδοιπορικά αλλα να τσεπώνει δημόσιος υπάλληλος αποζημίωση για μετακίνηση απο το ένα σημείο ενός νησιού σε κάποιο άλλο στο ίδιο νησί, αυτό μάλλον είναι για να γελάει το παρδαλό κατσίκι ή αν θέλετε να μας κλαίνε και οι ρέγγες..
Η απόφαση προέρχεται για άλλη μια φορά απο το υπουργείο πολιτισμού που δίνει εκτός έδρας σε υπάλληλο του για να πάει σε ανασκαφή απο το Αργοστόλι Κεφαλονιάς στον...Πόρο Κεφαλονιάς!!!
kefaloniaodoiporiko
Απλώς σας παραθέτουμε και τον χάρτη της Κεφαλονιάς για να δείτε την...τεράστια...εκτός έδρας απόσταση που διένυσε ο αρχαιολόγος του υπουργείου πολιτισμού...
kefalonia

Πηγή

 Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΕΔΩΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ" ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΗΣΙΟΥ!!! "

Leave a reply