Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ. ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ!

xrisavgites1
Ομάδες της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν τις εφόδους που έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Αυτή τη φορά, σύμφωνα με την εφημερίδα της Πάτρας «Αλλαγή», μέλη του κόμματος έδειραν γιατρό του νοσοκομείου του Ρίου, ο οποίος ζήτησε από ασθενή φακελάκι.
Όπως γράφει η εφημερίδα, το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη πριν από τρεις μέρες και σχετική καταγγελία έγινε προφορικά τόσο στην Διοίκηση του Νοσοκομείου όσο και στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι συγγενείς του ασθενή, ενοχλήθηκαν από την εκβιαστική συμπεριφορά του γιατρού. Ωστόσο, αντί να απευθυνθούν στη Διοίκηση του Νοσοκομείου ή στην Αστυνομία, προτίμησαν να «ενημερώσουν» την «Χρυσή Αυγή». Έτσι, χρυσαυγίτες έφτασαν στο Νοσοκομείο, όρμησαν στο γραφείο του γιατρού και τον ξυλοκόπησαν, ενώ στη συνέχεια έφυγαν ανενόχλητοι από το Νοσοκομείο.

Πηγή

 Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ. ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ!"

Leave a reply