Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Έβρεξε κοτόπουλα, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς

Όταν ανοίγουν οι ουρανοί, εκτός από σταγόνες βροχής τι άλλο μπορεί να πέσει; Μα φυσικά ψόφια ψάρια, νεκρά μαύρα πουλιά και περιστέρια, αράχνες, βάτραχοι και… αίμα. 


Προσφάτως στις περίεργες βροχές προστέθηκε και αυτή με… σταγόνες – κομμάτια ωμού κοτόπουλου. Την έφαγε στο κεφάλι μια έφηβη στο Assawoman της Βιρτζίνια των ΗΠΑ, η οποία παρά τρίχα γλύτωσε τον τραυματισμό από τη σύγκρουση με τα ιπτάμενα ξεπουπουλιασμένα κρέατα.
Το κράνος σώζει…
Όπως αναφέρει η Salisbury Daily Times, η νεαρή Cassie Bernand στις 10 Οκτωβρίου απολάμβανε ένα μάθημα ιππασίας όταν ωμό κρέας κοτόπουλου που έπεσε ξαφνικά από τον ασυννέφιαστο ουρανό τη χτύπησε στο κεφάλι (http://www.delmarvanow.com/apps/pbcs.dll/article?AID=2012310180001&nclick_check=1). Ευτυχώς για εκείνη φορούσε το προστατευτικό κράνος της ιππασίας. Εικασίες ότι το μπούτι και άλλα 3-4 μεγάλα, βαριά κομμάτια από κοτόπουλο (χωρίς σπλάχνα) μπορεί να… πέταξαν από κοντινό εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος ή ότι τα μετέφεραν στο στόμα τους διερχόμενοι γλάροι δεν μπόρεσαν τελικά να σταθούν ως λογική εξήγηση για το φαινόμενο. Το μοναδικό σίγουρο συμπέρασμα που προέκυψε ήταν ότι το κράνος πράγματι σώζει ζωές…
Βρέχει κρέας και αίμα από τον 19ο αιώνα;
Σύμφωνα με τo forteantimes.com, το να βρέχει κομμάτια σάρκας από τον ουρανό φαίνεται να μην είναι πρωτόγνωρο φαινόμενο στις ΗΠΑ:
• Σύμφωνα με τα αρχεία τοπικών εφημερίδων, την 20η Ιουλίου του 1851 έβρεχε ασταμάτητα επί τρία λεπτά κομμάτια ωμού κρέατος στο στρατόπεδο της Benicia στην Καλιφόρνια τραυματίζοντας μάλιστα και κάποιους στρατιώτες. Όταν τελείωσε η «βροχή», δεκάδες τεμάχια σάρκας -  με μέγεθος από ένα αυγό περιστεριού έως ένα πορτοκάλι – βρέθηκαν διάσπαρτα σε μια περιοχή περίπου 5 στρεμμάτων.
• Ωμή σάρκα, που έμοιαζε με συκώτι, έπεσε από τον πεντακάθαρο ουρανό στο Sacramento της Καλιφόρνια στις 25 Μαρτίου 1865.
• Τον Φεβρουάριο του 1869 κρέας, κόκαλα, ιστοί και αίμα που μύριζαν σαν ψάρι έπεσαν από έναν επίσης ασυννέφιαστο ουρανό στα κεφάλια των περαστικών στο San José της Καλιφόρνια, σε έκταση 20 στρεμμάτων. Η περίπτωση τα κομμάτια να έπεσαν από στόματα πουλιών, όπως γύπες, αποκλείστηκε.
• Την 1η Αυγούστου του 1869 στην αγροτική περιοχή του Los Nietos, νοτιοδυτικά του Los Angeles, μια βροχή κρέατος κατέπεσε από τον τελείως καθαρό ουρανό σε μια έκταση 2 στρεμμάτων.
• Βροχή από πηγμένο αίμα έπεσε από τον ανέφελο ουρανό στο σπίτι ενός αγρότη κοντά στο Juapa της Καλιφόρνια, στις 15 Σεπτεμβρίου του 1870. Οι μάζες του πηγμένου αίματος άφησαν ανεξίτηλα τα σημάδια τους στους τοίχους του σπιτιού.
• Τα απίστευτα επεισόδια εκείνης της εποχής φαίνεται να έκλεισαν τον Αύγουστο του 1871 στο El Monte του Los Angeles με μια βροχή – βραστού, όπως ειπώθηκε – κρέατος, που έπεσε επάνω στα χωράφια καλαμποκιού της περιοχής. Golden Magazine

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Έβρεξε κοτόπουλα, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς"

Leave a reply