Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Δεν θα τους ξαναχαμογελάσει ποτέ – “Έσβησε” το μόλις 11 μηνών αγγελούδι τους από επέμβαση ρουτίνας!


Και ενώ περίμεναν να δουν τον γιατρό και να τους πει τα ευχάριστα, το χαμόγελο των γονιών πάγωσε στο άκουσμα ότι δεν θα ξαναδούν το αγγελούδι τους να τους χαμογελά. Απο το βράδυ της Κυριακής, μα οικογένεια στο Ηράκλειο ζει τραγικές στιγμές, που θρηνεί το χαμό του μόλις 11 μηνών αβάπτιστου αγοριού της, το οποίο παρουσίασε επιπλοκές μετά από επέμβαση ρουτίνας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης.
Tο μωρό εισήχθη στο νοσοκομείο στις 30 Οκτωβρίου, προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση βουβωνοκήλης.
Ωστόσο η μετεγχειρητική του πορεία δεν πήγε όπως αναμενόταν , με αποτέλεσμα ο θεράπων γιατρός  του να αποφασίσει να τον βάλει εκ νέου στο χειρουργείο το περασμένο Σάββατο  αλλά και την Κυριακή, με τις  πληροφορίες να  αναφέρουν ότι το βρέφος υπέστη στη διάρκεια του τελευταίου χειρουργείου και καρδιακή ανακοπή .
Σύμφωνα με το cretalive, το άτυχο αγοράκι δεν άντεξε και κατέληξε ,στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων,  περίπου τα μεσάνυχτα της Κυριακής, έπειτα από σηψαιμικό σοκ .
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο πατέρας του μικρού μέσα στην οργή του χειροδίκησε εναντίον του γιατρού , ενώ η οικογένεια κατέφυγε και στη δικαιοσύνη , προκειμένου να  ερευνηθούν τα ακριβή αίτια  της τραγωδίας που χτύπησε το σπίτι τους.

Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια 
είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε. 
ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΝΕ LIKE!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

1 σχόλια for "Δεν θα τους ξαναχαμογελάσει ποτέ – “Έσβησε” το μόλις 11 μηνών αγγελούδι τους από επέμβαση ρουτίνας!"

  1. Κρίμα το μωράκι... Τι φταίει τελικά; Ο γιατρός η το ελλειπές σύστημα υγεία;;

Leave a reply