Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Κρυφή δημοσκόπηση - βόμβα: 3% το ΠΑΣΟΚ!


Δεν είναι τα νέα μέτρα που πλήττουν μισθωτούς και συνταξιούχους, ισοπεδώνοντας παράλληλα τα ασφαλιστικά ταμεία, που τους νοιάζουν τόσο στο ΠΑΣΟΚ, όσο τα αποτελέσμα δημοσκόπησης, που διενργήθηκε για λογαριασμό της ηγεσίας της Ιπποκράτους, και που σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece...

δείχνει το άλλοτε κόμμα εξουσίας να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Βουλής!

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στο planet-greece αξιόπιστη πηγή, το κόμμα του ανατέλοντος πράσινου ήλιου οδεύει στην δύση του, πετυχαίνοντας τα χειρότερα ποσοστά από ιδρύσεώς του, όντας στην ουσία ένα βήμα πριν μπει οριστικά στο χρονοντούλαπο.

Αυτά είναι ήδη γνωστά σε κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, απ' όλα τα στρατόπεδα, και γι' αυτό το λόγο εξηγούνται οι δηλώσεις - ανταρσίας ή ανεξαρτητοποίησης από τον πολιτικό χώρο στον οποίο ανδρώθηκαν.

Το κλίμα δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο η πρόθεση του οικονομικοί εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη να αποστείλει στην Βουλή τον σχετικό φάκελο με ερωτηματικά τόσο για την στάση την οποία επέλεξε να κρατήσει ο Ευ. Βενιζέλος, όσο και για τον ρόλο τον οποίο διαδραμάτισε ο Γ. Παπακωνσταντίνου.

πηγη

Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς.
Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε.
ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΝΕ LIKE!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Κρυφή δημοσκόπηση - βόμβα: 3% το ΠΑΣΟΚ!"

Leave a reply