Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Ρ. Μακρή: «Αν χρειαστεί θα κόψουμε μόνοι μας 100 δισ. ευρώ»… και τέζα όλοι! (βίντεο)

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι βρίσκονταν στο στούντιο τηλεοπτικής εκπομπής στον Flash Κοζάνης στο άκουσμα των δηλώσεων της Ραχήλ Μακρή σχετικά με το τι θα γίνει αν σταματήσει να μας χρηματοδοτεί η ΕΚΤ και αναγκαστούμε να επιστρέψουμε στη δραχμή.

Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη υποστήριξε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει η χρηματοδότηση από τους Ευρωπαίους, ενώ με απόλυτη φυσικότητα απάντησε ότι αν χρειαστεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα κόψει χρήμα!

«Τι εννοείτε; Θα μας διακόψει την χρηματοδότηση η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα; Αφού δεν προβλέπεται», είπε η κυρία Μακρή κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης που είχε με τον ανθυποψήφιό της και συμπλήρωσε: «Δεν πειράζει. Θα ενεργοποιηθεί το emergency του ELA και θα μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι τα 100 δισ ευρώ».

«Αυτή είναι η θέση σας; Ότι θα κόψουμε μόνοι μας 100 δισ. ευρώ; Αυτό είναι πρωτοφανές. Χωρίς νομισματικό αντίκρυσμα;» ανταπάντησε ο συνομιλητής της.

«Δεν είναι πρωτοφανές. Προβλέπεται από τη συνθήκη της ευρωζώνης» είπε με τη σειρά της η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Ρ. Μακρή: «Αν χρειαστεί θα κόψουμε μόνοι μας 100 δισ. ευρώ»… και τέζα όλοι! (βίντεο)"

Leave a reply