Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΠΟΛΊΤΗΣ ΠΥΡΟΒΌΛΗΣΕ ΚΑΙ ΣΚΌΤΩΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΌ ΛΗΣΤΉ

 
Το νόμο στα χέρια του πήρε ένας 23χρονος στην Παιανία. Σκότωσε τον ληστή που προηγουμένως είχε επιχειρήσει να μπει στο σπίτι του. 

Ένας 23χρονος πυροβόλησε και σκότωσε αλλοδαπό ληστή τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Παιανία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα μαζί με δύο συνεργούς του είχαν επιχειρήσει να μπουν στο σπίτι του νεαρού.
Όλα άρχισαν λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα, όταν τρεις ληστές εισέβαλαν σε ένα σπίτι στην Παιανία. Ο ιδιοκτήτης τους αντελήφθη και πυροβόλησε στον αέρα, με αποτέλεσμα να φύγουν.
Στη συνέχεια επιχείρησαν να μπουν σε δεύτερο σπίτι, ωστόσο χτύπησε ο συναγερμός. Οι ληστές απαίτησαν από την ιδιοκτήτρια να κλείσει τον συναγερμό, όμως ξύπνησαν οι γιοι της και ήρθαν στα χέρια με τους ληστές.
Όταν έφτασε η αστυνομία, οι κακοποιοί κατέφυγαν σε ένα λόφο και δεν εντοπίστηκαν, όπως λίγο αργότερα επέστρεψαν και προσπάθησαν να μπουν σε ένα ακόμα σπίτι!
Οι κάτοικοι όμως παρέμεναν σε επιφυλακή και ο νεαρός (στο σπίτι του οποίου είχαν προσπαθήσει να μπουν νωρίτερα) οπλισμένος με καραμπίνα, όταν τους είδε να επιστρέφουν πυροβόλησε. Ένας από τους ληστές, αλβανικής καταγωγής τραυματίστηκε θανάσιμα. Ο 23χρονος στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στην περιοχή υπάρχει έξαρση ληστειών τους τελευταίους μήνες, κάτι που φαίνεται και από τα όσα συνέβησαν τη νύχτα, καθώς οι κακοποιοί επιχειρούσαν επί δύο ώρες να ληστέψουν κάποιο σπίτι, παρά το ότι είχαν γίνει αντιληπτοί και στην περιοχή είχαν καταφτάσει αστυνομικοί.
http://news247.gr


http://www.staparaskinia.gr/

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΠΟΛΊΤΗΣ ΠΥΡΟΒΌΛΗΣΕ ΚΑΙ ΣΚΌΤΩΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΌ ΛΗΣΤΉ"

Leave a reply