Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Αλ. Τσίπρας: Έβαλα βύσμα έναν Πασόκο στο στρατό!






Σαν βόμβα σκάει η αποκάλυψη ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, έβαλε «βύσμα» για να περάσει καλά στο στρατό και χρησιμοποίησε νόμο – παράθυρο του Άκη Τσοχατζόπουλου για να γλιτώσει τέσσερις μήνες θητείας.
Όλα αυτά τα ομολογεί ο ίδιος. Και το πιο προκλητικό από όλα είναι ότι παραδέχεται πως για πρώτη φορά κατέβηκε ως υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές για να μπορέσει να πάρει προσωρινή απόλυση και να επανέλθει αργότερα, όταν θα είχε μειωθεί η θητεία.

Όλα αυτά τα εξομολογήθηκε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε παλιότερα στο περιοδικό Schooligans. Διαβάστε τι ακριβώς είχε πει τότε ο κ. Τσίπρας.

"Ναι, είχα βάλει βύσμα. Είχα έναν γνωστό, Πασόκο εκείνη την εποχή, τον οποίο τον πήρα τηλέφωνο για να κάνει κάτι.. Δεν μπορώ ν...α πω ότι κακοπέρασα, αλλά εκείνη την εποχή αισθανόμουν ότι αν μ’ έπιανες από τη μύτη, θα έσκαγα.

Στο τέλος, όμως, στάθηκα τυχερός. Είχα βρει έναν νόμο που είχε βγάλει τότε ο Τσοχατζόπουλος που έλεγε ότι αν είσαι στο στρατό και κατέβεις υποψήφιος βουλευτής, παίρνεις προσωρινή απόλυση και επανέρχεσαι μετά.

Κατέβηκα, λοιπόν, στις εκλογές -ήμουν ο πρώτος οπλίτης στην ιστορία του ελληνικού στρατού που είχε γίνει υποψήφιος βουλευτής. Όταν επανήλθα στον στρατό, είχε μειωθεί η θητεία από 15μηνο σε 12μηνο.

Κι έτσι εκεί που χρώσταγα έξι μήνες για ν’ απολυθώ, χρώσταγα ξαφνικά τρεις! Άσε που είχε πέσει τρελό σύρμα στη μονάδα ότι ήμουν υποψήφιος βουλευτής κι από κει που με στέλνανε για αγγαρείες, μόνο προσοχές δε μου βαράγανε! Φοβερό! Έτσι είναι στον στρατό μωρέ…"




http://www.briefingnews.gr


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Αλ. Τσίπρας: Έβαλα βύσμα έναν Πασόκο στο στρατό!"

Leave a reply