Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Deutsche Bank: Στο 70% οι πιθανότητες παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη μετά τις 17 Ιουνίου


Έξι σενάρια για το κρίσιμο εκλογικό αποτέλεσμα και την πορεία του ευρώ
Σύμφωνα με τον επικεφαλής αναλυτή της Deutsche Bank, Alan Ruskin, το συγκεντρωτικό αποτέλεσμα από τα έξι αυτά σενάρια για το μέλλον της Ελλάδας έγκειται στο ότι οι πιθανότητες παραμονής της χώρας στο ευρώ ανέρχονται στο 70%, κόντρα σε όλους όσους θεωρούν βέβαιη την αποχώρηση της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Ποια είναι όμως τα 6 σενάρια της Deutsche Bank: 1) Η κάλπη της 17ης Ιουνίου οδηγεί στο σχηματισμό κυβέρνησης φίλα προσκείμενης στο ευρώ. Πιθανότατα της κυβέρνησης αυτής θα ηγηθεί το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ. Πιθανότητες 45%. Το ευρώ στα 1,30 δολ.
2) Η κάλπη της 17ης Ιουνίου οδηγεί στο σχηματισμό κυβέρνησης φίλα προσκείμενης στο ευρώ, αλλά η χώρα τελικά αποχωρεί από την Ευρωζώνη. Κανένας κίνδυνος μετάδοσης στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Πιθανότητες 1%. Το ευρώ στα 1,15 δολ.
3) Η κάλπη της 17ης Ιουνίου οδηγεί στο σχηματισμό κυβέρνησης φίλα προσκείμενης στο ευρώ, αλλά η χώρα τελικά αποχωρεί από την Ευρωζώνη. Συντελείται μετάδοση της κρίσης στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Πιθανότητες 4%. Το ευρώ στα 1,10 δολ.
4) Η κάλπη της 17ης Ιουνίου οδηγεί στο σχηματισμό αντιμνημονιακής κυβέρνησης, υπό το ΣΥΡΙΖΑ, που καταλήγει σε συμβιβασμό με την τρόικα. Η Ελλάδα παραμένει στην Ευρωζώνη. Πιθανότητες 25%. Το ευρώ στα 1,25 δολ.
5) Η κάλπη της 17ης Ιουνίου οδηγεί στο σχηματισμό αντιμνημονιακής κυβέρνησης, υπό το ΣΥΡΙΖΑ, που δεν καταλήγει σε συμβιβασμό με την τρόικα. Η Ελλάδα αποχωρεί από την Ευρωζώνη. Κανένας κίνδυνος μετάδοσης στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Πιθανότητες 1%. Το ευρώ στα 1,15 δολ.
6) Η κάλπη της 17ης Ιουνίου οδηγεί στο σχηματισμό αντιμνημονιακής κυβέρνησης, υπό το ΣΥΡΙΖΑ, που δεν καταλήγει σε συμβιβασμό με την τρόικα. Η Ελλάδα αποχωρεί από την Ευρωζώνη. Συντελείται μετάδοση της κρίσης στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Πιθανότητες 24%. Το ευρώ στα 1,10 δολ.
www.bankingnews.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Deutsche Bank: Στο 70% οι πιθανότητες παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη μετά τις 17 Ιουνίου"

Leave a reply