Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Δεν αίρεται η απαγόρευση πλειστηριασμών για χρέη προς τράπεζες

Διέψευσε τα δημοσιεύματα που θέλουν να σταματά η προστασία των οφειλετών προς τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όσον αφορά ακίνητα και ειδικά πρώτες κατοικίες, οι οποίες απειλούνται με πλειστηριασμό, ο υφυπουργός Ανάπτυξης.




Το σημερινό καθεστώς με το «πάγωμα» των πλειστηριασμών ακινήτων σε περιπτώσεις χρεών προς τις τράπεζες, δεν πρόκειται να αλλάξει, καθώς η κυβέρνηση δεν εξετάζει μία τέτοια επιλογή, όπως είπε ο Νότης Μηταράκης μιλώντας στο ΣΚΑΪ την Δευτέρα.
Οπως είπε, η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην παράταση της ισχύος της σχετικής ρύθμισης, καθώς προτεραιότητα είναι η κοινωνική ευαισθησία και «όπου είναι δυνατόν να δίνονται ελαφρύνσεις στον κόσμο».
Αντίθετα, για το μείζον θέμα των αντίστοιχων πλειστηριασμών ακινήτων που ανήκουν σε οφειλέτες του Δημοσίου, ο κ.Μηταράκης απέφυγε να πάρει θέση, καθώς αυτή η κατηγορία ανήκει στην αρμοδιότητα του υπουργείου Οικονομικών.
Εσπευσε ωστόσο να σημειώσει ότι το Δημόσιο πρέπει να εισπράττει για να πληρώνει και εκτός από την κοινωνική ευαισθησία πρέπει να έχει τα νομικά εργαλεία για να μπορεί να εισπράττει τις οφειλές.
Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. 
Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε. 
ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΝΕ LIKE!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Δεν αίρεται η απαγόρευση πλειστηριασμών για χρέη προς τράπεζες"

Leave a reply