Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Βοηθήστε την Ελλάδα να κατακτήσει την πρώτη θέση στο βιβλίο Guinness World Records

Είναι αλήθεια! Είμαστε ένα βήμα πριν την κατάκτηση του ρεκόρ Guinnessγια τον πιο ακριβοπληρωμένο ιστότοπο της Ευρώπης (μπορεί και του κόσμου) με κόστος ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!! (και αριθμητικώς για να το χωνέψουμε: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000.000 ευρώ!!). Ο λόγος για το site της Βουλής των Ελλήνων!


Και για να μην νομίζετε πως όλα αυτά τα χρήματα τα έδωσαν οι Έλληνες, να σας πληροφορήσουμε πως το ελληνικό δημόσιο έδωσε μόνο το 20%.Το άλλο 80% πληρώθηκε από το Ευρωπαϊκό ταμείο περιφερειακής ανάπτυξης. Δηλαδή πρόκειται για μια ακόμη εποικοδομητική επένδυση στην Ελλάδα μας και είναι μια σαφής απάντηση «χαστούκι» σε όλους αυτούς τους συνομωσιολόγους ( π.χ.http://www.velopoulos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=492%3Aerotisi-sti-bouli-6944-to-kostos-tis-istoselidas-tis-boulis-einai-105951627-euro&catid=9%3Aeperotiseis&Itemid=280&lang=el ), που ισχυρίζονται ότι δεν γίνονται επενδύσεις στην Ελλάδα. Αυτή κι αν είναι ΕΠΕΝΔΥΣΗ! Αυτή κι αν είναι ΑΝΑΠΤΥΞΗ! Ένα ακριβοπληρωμένο site για τη Βουλή μας, με τα 300 παλικάρια που θα μας σώσουν, μας ήταν α-π-α-ραί-τη-το, χωρίς αμφιβολία!
Είναι ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια, ώστε όλοι μαζί οι Έλληνες να πανηγυρίσουμε περήφανοι για μια ακόμα πρωτιά της Ελλαδίτσας μας! Μαζεύουμε λοιπόν υπογραφές που θα καταθέσουμε στην επιτροπή του World Guinness Records


Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε. 
ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΝΕ LIKE!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Βοηθήστε την Ελλάδα να κατακτήσει την πρώτη θέση στο βιβλίο Guinness World Records"

Leave a reply