Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων με βροχές και καταιγίδες


Πρόσκαιρη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από αργά το βράδυ σήμερα και από τα βορειοδυτικά με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές και με ενισχυμένους νοτίους ανέμους που θα φθάσουν τοπικά τα 8 μποφόρ.

Αργά το βράδυ ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο βόρειο Ιόνιο και κατά την διάρκεια της νύχτας στην Ήπειρο.
Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις και βαθμιαία βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα πιθανόν να είναι ισχυρές . Βελτίωση το βράδυ.
Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και πιθανόν πρόσκαιρα στα ανατολικά και νότια 7 μποφόρ. Από το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και σταδιακά θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες. Τα φαινόμενα το μεσημέρι και το απόγευμα θα είναι ισχυρά. Ύφεση το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πιθανόν 7 μποφόρ. Εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες. Τα φαινόμενα αρχικά στη δυτική Μακεδονία, σταδιακά στην υπόλοιπη Μακεδονία και από το απόγευμα στη Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Ύφεση το απόγευμα από τα δυτικά.
Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις 5 με 7. Σταδιακή εξασθένηση το βράδυ από τα δυτικά.
Θερμοκρασία: από 10 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος
καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο και γρήγορα στις υπόλοιπες περιοχές. Ύφεση το βράδυ.
Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο 8 και πρόσκαιρα στο βόρειο Ιόνιο 9 μποφόρ. Το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: από 14 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στην ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία 5 με 7 μποφόρ. Αργά το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: από 12 έως 23 βαθμούς κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
καιρός: νεφώσεις και βαθμιαία τοπικές βροχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν το απόγευμα κυρίως στα βόρεια όπου τα φαινόμενα πιθανώς να είναι ισχυρά, το βράδυ τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 17 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη έως 29 βαθμούς κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
καιρός: αραιές νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το απόγευμα κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου οπού τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. 
Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε. 
ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΝΕ LIKE!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων με βροχές και καταιγίδες "

Leave a reply