Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 22/12/2012

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός το Σάββατο 22/12/2012, σε όλη την δυτική, κεντρική και νότια Ελλάδα, κυρίως με βροχές, αλλά και χιονοπτώσεις σε ημιορεινά και ορεινά τμήματα.

 Αρκετές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν στα πιο νότια τμήματα του Ιονίου Πελάγους, στην Πελοπόννησο, αλλά και στα νησιά του νότιου, νοτιοανατολικού Αιγαίου κατά την διάρκεια του Σαββάτου. Πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα στην Πελοπόννησο και τις Κυκλάδες, τις μεσημεριανές και απογευματινές κυρίως ώρες της ημέρας.

 Το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν στο Ιόνιο Πέλαγος, ενώ κατά την διάρκεια της νύχτας και προς τα ξημερώματα της Κυριακής, θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα.
 Κατά διαστήματα ασθενούς κυρίως έντασης χιονοπτώσεις αναμένεται να σημειωθούν από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου ως και το μεσημέρι περίπου, στην δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο, ενώ θα χιονίζει πιο πυκνά σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Στερεά Ελλάδας (900-1000 μ.), της Πελοποννήσου (1000-1100 μ.) και της Θεσσαλίας (600-700 μ.).

 Τις πολύ πρωινές ώρες, κάποιες νιφάδες δεν αποκλείεται να πέσουν πρόσκαιρα ως και σε μηδενικά υψόμετρα των πιο δυτικών τμημάτων της κεντρικής Μακεδονίας. Στην Πελοπόννησο, οι χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα, θα είναι ιδιαίτερα έντονες τις μεσημεριανές κυρίως ώρες της ημέρας. 
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και στα βουνά της Κρήτης, σε πολύ μεγάλα υψόμετρα (1800-1900 μ.).
ΠΗΓΗ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for " ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 22/12/2012"

Leave a reply