Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

ΒΙΝΤΕΟ - Στην 3η θέση του Κ-1 ο Iron Mike !!

Ένα σκίσιμο στο μάτι στέρησε από τον Μιχάλη Ζαμπίδη την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, τερματίζοντας άδοξα την πορεία του στα ημιτελικά του Κ-1 της Αθήνας. O Έλληνας πρωταθλητής αποθεώθηκε από τον κόσμο που φώναζε ρυθμικά το όνομα του...


Ο Έλληνας πρωταθλητής πρόσφερε αξέχαστες στιγμές στον κόσμο που άκουσε το κάλεσμα του, δίνοντας το παρών στο ΟΑΚΑ, και μπαίνοντας στο στάδιο υπό τους ήχους του ζεϊμπέκικου της Ευδοκίας, έδωσε το  έναυσμα στην εξέδρα να ξεσηκωθεί και να τον αποθεώσει! Εκείνος με τη σειρά του τους αντάμειψε, επικρατώντας με ομόφωνη απόφαση του ΜακΆλιστερ στον πρώτο προημιτελικό της βραδιάς!


Παρόλα αυτά, η πορεία του προς τον μεγάλο τελικό σταμάτησε, καθώς η γωνιά του ζήτησε να διακοπεί ο αγώνας κόντρα στον Γκρόενχαρτ, λόγω σκισίματος στο μάτι.


Ο αγώνας του Iron Mike με τον Μιρτέλ Γκρόενχαρτ.

Οι δύο μαχητές μπήκαν ορεξάτοι στο ρινγκ και με κλωτσιές, κυρίως στις άμυνες, πρόσφεραν θέαμα με το καλημέρα, ώσπου ένας συνδυασμός χτυπημάτων του Ολλανδού κόλλησε τον Ζαμπίδη στη γωνία και όχι μόνο τον πέταξε κάτω, αλλά του προκάλεσε κόψιμο στο δεξί του μάτι.

Και μπορεί στο δεύτερο γύρο, ο Iron Mike να προκάλεσε τον αντίπαλό του να ρίξει περισσότερες, δείχνοντας ότι δεν πονάει, ωστόσο ο Γκρόενχαρτ έλαβε το μήνυμα, περνώντας του αρκετά χτυπήματα. Τόσα που αν δεν «τελείωνε» τον Έλληνα στον 3ο γύρο, θα του έδιναν την πρόκριση.

Δυστυχώς όμως η γωνιά του Έλληνα πρωταθλητή ζήτησε να διακοπεί ο αγώνας, καθώς η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη και το πρήξιμο στο μάτι εμφανές!


Δείτε το απόσπασμα απο τον αγώνα του Έλληνα πρωταθλητή:


πηγη

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "ΒΙΝΤΕΟ - Στην 3η θέση του Κ-1 ο Iron Mike !!"

Leave a reply