Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Αυτοκτόνησε η γυναίκα που είχε 50 οργασμούς την ημέρα! [βίντεο]



Μέσα στο σπίτι της στη Φλόριντα των ΗΠΑ βρέθηκε νεκρή η Γκρέτσεν Μόλανεν, η οποία έπασχε από μια σπάνια ψυχοσωματική πάθηση, που της προκαλούσε συνεχή, ανεξέλεγκτη σεξουαλική διέγερση (PGAD), με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δουλέψει, ενώ είχε αποκτήσει ψυχολογικά προβλήματα.
Σύμφωνα με τη Dailymail, η 39χρονη υπέφερε για περισσότερο από μια δεκαετία, ενώ πολλές φορές έφτανε σε οργασμό 50 φορές τη μέρα.
Μάλιστα, μια εβδομάδα πριν αυτοκτονήσει η Γκρέτσεν είχε δώσει μια συγκλονιστική συνέντευξη στην εφημερίδα Tampa Bay Times όπου περιέγραφε το πρόβλημά της προσθέτοντας πόσο δυστυχισμένη είναι. Η 39χρονη είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει 3 φορές στο παρελθόν.
Φίλοι της επιβεβαίωσαν τον θάνατό της ενώ ο φίλος της έστειλε mail στην εφημερίδα λέγοντάς τους ότι η 39χρονη δεν θα μπορούσε να δει το ρεπορτάζ αυτό γιατί είχε ήδη αυτοκτονήσει!
Τα άτομα που πάσχουν από αυτή την σπάνια ψυχοσωματική πάθηση συνήθως αυνανίζονται για ώρες για μόλις λίγα λεπτά ανακούφισης. Η Γκρέτσεν πάλευε με την ασθένειά της για 16 χρόνια, ενώ δεν μπορούσε να βοηθηθεί.
Δείτε το βίντεο:

Απεβίωσε η Γκρέτσεν Μόλανεν από fon1972

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Αυτοκτόνησε η γυναίκα που είχε 50 οργασμούς την ημέρα! [βίντεο]"

Leave a reply