Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Anonymous: Επιτέλους έπεσε το Facebook !!

Προβλήματα αντιμετώπιζε χθες το βράδυ για περίπου 3 ώρες το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο, το Facebook με αποτέλεσμα εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο να έχουν περιερισμένη ή καθόλου πρόσβαση.



Οι φήμες που θέλουν εδώ και καιρό τους Anonymous να θέλουν εδώ και καιρό να ΤΟ «ρίξουν» εν μέρει επιβεβαιώθηκαν αφού μετά τα συνεχιζόμενα προβλήματα, ο επίσημος λογαριασμός των χακτιβιστών στο twitter «άναψε φωτιές» με δυο κιόλας tweets! «RIP Facebook, tango down» και «Το Facebook φαίνεται να έχει προβλήματα… #Γα@$Facebook» προκάλεσαν εκατοντάδες retweets και τις υπόνειες ότι πίσω τα προβλήματα βρίσκονται οι χακτιβιστές.


Οι ίδιοι, αναφέρει το mediagate.gr,  δεν το διέψευσαν ενώ το Facebook εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει σύμφωνα με την Daily Mail «Νωρίτερα σήμερα, ορισμένοι χρήστες μας αντιμετωπίσαν σύντομα προβλήματα λόγω υπερφόρτωσης. Τα ζητήματα έχουν έκτοτε επιλυθεί και ο καθένα πλέον μπορεί να έχει πρόσβαση στο Facebook. Ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία.»


Το σίγουρο είναι τα προβλήματα σύνδεσης και η συνεχής πτώση της μετοχής του Facebook μόνο χαμόγελα δεν φέρνουν στον Zuckerberg και την παρέα του…

tweet1 
tweetanon


ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Anonymous: Επιτέλους έπεσε το Facebook !!"

Leave a reply