Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος δολοφονήθηκε;

Ο στενός συνεργάτης του Μακαριστού Χριστοδούλου, επικοινωνιολόγος Σωτήρης Τζούμας αλλά και ο ποινικολόγος, Κωνσταντίνος Πλεύρης, επίσης φίλος του Χριστόδουλου, ήταν κατηγορηματικοί... 

"Τον αρχιεπίσκοπο τον έφαγαν". Μάλιστα ο κ.Πλεύρης επικαλούμενος μαρτυρία του πρώην θεράποντος ιατρού του μεγάλου ιεράρχη, γιατρού Φώλια, τόνισε ότι "μου είχε πει ο γιατρός του ότι δύο καρκίνοι δεν δικαιολογούνται.

Στο Αρεταίειο όπως έλεγε και ο Χριστόδουλος είχε υποστεί αλλεπάλληλες ακτινοβολίες. Μετά τον πήγαν στην Αμερική, τον άνοιξαν και δεν του έκαναν μεταμόσχευση. Και εκεί κάτι έγινε. Έχω ζητήσει από το 2010 να δοθεί στη δημοσιότητα ο ιατρικός του φάκελος.

Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι ο θάνατος του μακαριστού Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλου πιθανόν να οφείλεται και σε ιατρικά λάθη", είπε ο κ.Πλεύρης και επανέλαβε όσα είχε πει και στο παρελθόν:

«Κινούμε βάσει πληροφοριών από γιατρούς που ήταν στο πλευρό του. Θεωρώ πως χρήζουν περαιτέρω έρευνας όλα όσα μου ανέφερε σε συζητήσεις που είχα με τον επιστήμονα που κούραρε τον μακαριστό. Ο Χριστόδουλος υπήρξε δημόσιο πρόσωπο και επιβάλλεται να δοθεί στη δημοσιότητα ο ιατρικός του φάκελος. Για να μάθει ο κόσμος από τι ακριβώς απεβίωσε και αν ακολουθήθηκε η ενδεδειγμένη θεραπεία. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μεταξύ των θεραπόντων ιατρών υπήρξαν σοβαρές διαφωνίες.

Για να πάψουν να κυκλοφορούν αυτού του είδους οι φήμες, πρέπει να ληφθεί η ευθύνη από την Ιερά Σύνοδο και να δώσει στη δημοσιότητα τον ιατρικό φάκελο».

Ο πρώην πολιτικός εξηγεί πως αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά του, τότε θα θεωρηθεί ύποπτο. «Θα επιτύχω το στόχο μου δια της δικαστικής οδού», κατέληξε. Kατηγορηματικός ήταν και ο κ.Τζούμας. "Είναι πια ξεκάθαρο για μας που τον γνωρίζαμε. Τον δολοφόνησαν", είπε ο κ.Τζούμας.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος δολοφονήθηκε;"

Leave a reply