Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

«Ελευθερία» το νέο όνομα της Νέας Δημοκρατίας;


Πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό σχετικά με την αλλαγή του ονόματος της Νέας Δημοκρατίας. Οι φήμες «φούντωσαν» κυρίως κατά το πρόσφατο συνέδριο του κόμματος μετά τις συχνές αναφορές από τον Αντώνη Σαμαρά της φράσης «Νέα Ελλάδα»

Θα τη δούμε, όμως, να συμμετέχει στις επόμενες εκλογές με αυτό το όνομα; Επί της ουσίας, ο Μεσσήνιος πολιτικός άρχισε να χτίζει το νέο ευρωπαϊκό κόμμα, που, όπως πιστεύει, θα καταφέρει να προσελκύσει δυνάμεις από όλους τους ιδεολογικούς χώρους.

Παράλληλα, με την ανάδειξη του Ανδρέα Παπαμιμίκου στη θέση του γραμματέα της Ν.Δ. άναψε το πράσινο φως για την ανανέωση του στελεχικού δυναμικού της παράταξης. «Πρέπει να απευθυνθούμε σε όσο το δυνατόν περισσότερες δεξαμενές ψηφοφόρων», αναφέρει στις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις του ο κ. Σαμαράς.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολτικά» ο Αντώνης Σαμαράς έχει στη διάθεσή του και δημοσκοπικά ευρήματα σχετικά με την αλλαγή της ονομασίας. «Ελευθερία» είναι το επικρατέστερο αυτών (» θεωρείται ότι ταιριάζει στην πολιτική συγκυρία, ενώ είναι απόλυτα εναρμονισμένος με το πολιτικό προφίλ του Αντώνη Σαμαρά), με τη «Νέα Ελλάδα» να ακολουθεί σαν επιλογή.

Πηγή: Παραπολιτικά
ΑΝ σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ.ΕΔΩ.. για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "«Ελευθερία» το νέο όνομα της Νέας Δημοκρατίας;"

Leave a reply