Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Σοκ από τους "NEW YORK TIMES">Η Ελλάδα μπορεί να φύγει από το ευρώ πριν τις γερμανικές εκλογές. "Σήμα" στην Λαγκάρντ να μην δώσει άλλη βοήθεια!


Πυρηνική βόμβα κατά της Μέρκελ αλλά και του ευρώ από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Το κύριο άρθρο της εφημερίδας  «Νew York Times»  κάνει λόγο για "εύθραυστο χαρακτήρα" της ελληνικής κυβέρνησης συνεργασίας και διατυπώνει την άποψη ότι η Ελλάδα μπορεί να μην αντέξει μέχρι τις γερμανικές εκλογές, με ενδεχόμενο αποτέλεσμα ακόμη και τη χρεοκοπία και έξοδο από το ευρώ!
Σύμφωνα πάντα με το κύριο άρθρο της εφημερίδας, η καταστροφή μπορεί να αποφευχθεί, υπό την προϋπόθεση ότι η κ. Μέρκελ θα προτάξει την επιβίωση της Ελλάδας και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έναντι των εκλογικών υπολογισμών της. Στο άρθρο αναφέρεται ότι η συμφωνία διατηρεί την Ελλάδα οικονομικά φερέγγυα για τους επόμενους μήνες, αλλά το τίμημα μπορεί να αποδειχθεί πολύ μεγάλο για να το αντέξει η ελληνική οικονομία και κοινωνία.
Στην ουσία το συγκεκριμένο άρθρο κλείνει το μάτι στην Κριστίν Λαγκάρντ να σκληρύνει ακόμη την στάση της απέναντι τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα. 
-Πως είναι δυνατόν να συνεχίζεις να δίνεις οικονομική ενίσχυση σε μια «τελειωμένη» χώρα;, θα μπορούσε να συνοψίζεται ο υπαινιγμός του άρθρου.
Προσθέστε σ΄αυτό και τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της χώρας με τους διαχειριστές τις λίστας Λαγκάρντ να «βλέπουν» Κορυδαλλό την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναθέσει σε ειδική ομάδα επίλεκτων νομικών και δικηγόρων να εντοπίσει τις ποινικές ευθύνες πολιτικών και τεχνοκρατών που χειρίσθηκαν τα Μνημόνια.
Στο εκρηκτικό κλίμα έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά η ανακοίνωση του Νίκου Μιχαλολιάκου  που μιλάει ανοιχτά για φυλάκιση κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ.
 «Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο, που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης ενός και πλέον εκατομμυρίου Ελλήνων. Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα της διαφθοράς, της μίζας, της διαπλοκής και του μνημονίου, καταδικασμένο από τον ελληνικό λαό στο περιθώριο της δημόσιας ζωής. Αν ο Βενιζέλος και η παρέα του θέλουν να... "θέσουν εκτός νόμου" την Χρυσή Αυγή καλά θα κάνουν να βιαστούν, γιατί σύντομα θα βρίσκονται στο 0% και δεν θα έχουν ούτε κόμμα, ούτε γραφεία, ούτε βουλευτές για να μας διασκεδάζουν με ανάλογες γραφικές δηλώσεις. Ορισμένοι εξ αυτών μάλιστα δεν θα έχουν ούτε την προσωπική τους ελευθερία, έχοντας ήδη εμπλακεί σε τεράστια σκάνδαλα διαφθοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Σοκ από τους "NEW YORK TIMES">Η Ελλάδα μπορεί να φύγει από το ευρώ πριν τις γερμανικές εκλογές. "Σήμα" στην Λαγκάρντ να μην δώσει άλλη βοήθεια!"

Leave a reply