Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Ενεργοποίηση συστήματος S-400 Triumph στον Καύκασο


Στο πεδίο δοκιμών Καπούστιν Γιαρ στην Περιφέρεια του Άστραχαν έγινε η παράδοση συστοιχιών του πυραυλικού αντιαεροπορικού συστήματος S-400 Triumph σε μία από τις μονάδες αεράμυνας του νότιου στρατιωτικού τομέα (ΝΣΤ), μεταδίδει σήμερα η υπηρεσία τύπου του Νότιου στρατιωτικού τομέα που περιλαμβάνει το νότιο μέρος της Ρωσίας συμπεριλμβανομένου και του Καυκάσου .
Κατά τη διαδικασία της παράδοσης η συστοιχία πραγματοποίησε πορεία πολλών χιλιομέτρων στο πεδίο δοκιμών και στο τελικό στάδιο της παραλαβής των S-400 οι πύραυλοι του συστήματος πραγματοποίησαν επιτυχείς βολές σε στόχους, που μιμούνταν «εισβολείς» χαμηλής πτήσης, υψηλής ταχύτητας ή βαλλιστικής πτήσης. Τα αντιαεροπορικά συστήματα S-400 έχουν ήδη τεθεί σε μάχιμη επιφυλακή στα περίχωρα της Μόσχας, τις ακτές της Βαλτικής και τη ρωσική Άπω Ανατολή. Στο Νότιο Στρατιωτικό Τομέα θα αναπτυχθεί η πέμπτη μονάδα, η οποία θα είναι εξοπλισμένη με τα αντιαεροπορικά S-400 Triumph.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Ενεργοποίηση συστήματος S-400 Triumph στον Καύκασο"

Leave a reply