Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

THIS IS THE END; Στις 13:13 έρχεται το τέλος του κόσμου στην Κύπρο!


Ετοιμαστείτε απο ώρα σε ώρα καταστρεφόμαστε… Η μέρα για το τέλος του κόσμου… ήρθε, σύμφωνα με τις προφητείες των Μάγια. Μαζικές αυτοκτονίες, μετεωρίτες ή αδέσποτους πλανήτες που θα συγκρουστούν με τη Γη, φυσικές καταστροφές και επιδημίες, ακόμα και εισβολή UFO είναι κάποιοι από τους φόβους που συνοδεύουν τη σημερινή ημέρα.
Οπαδοί των εσχατολογικών προφητειών ή New Age χίπις έχουν συρρεύσει στα hot spots της Συντέλειας, σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγια, ανά τον κόσμο.
Στην πρώτη θέση βρίσκονται οι αρχαίες πόλεις των Μάγια στο Μεξικό, με το ναό του Kakulkan να βρίσκεται στο επίκεντρο πνευματιστικών τελετών.
Την τιμητική τους επίσης έχει η γαλλική πόλη Bugarach και το τουρκικό χωριό Sirince, που είναι τα μόνα μέρη του κόσμου που θα σωθούν από την καταστροφή, σύμφωνα με τις δημοφιλέστερες θεωρίες.
«Σημείο διάσωσης» όμως προέκυψε και στη Σερβία, στο όρος Rtanj, το οποίο σύμφωνα με τους τοπικούς θρύλους είναι μαγικός τόπος.
Μέχρι στιγμής πάντως, φαινόμενα μαζικής υστερίας δεν παρατηρήθηκαν, καθώς σε αρκετές χώρες του κόσμου η συντέλεια αναμενόταν τα μεσάνυχτα. Η Ώρα παρήλθε όμως, χωρίς την Κρίση.
Στην Κύπρο, το τέλος του κόσμου το περιμένουμε στις 13:13.
onlycy

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "THIS IS THE END; Στις 13:13 έρχεται το τέλος του κόσμου στην Κύπρο!"

Leave a reply