Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

«Μπλόκο» στον φόρο ακινήτων-«Παγώνει» το σχέδιο νόμου-Διορία στον Στουρνάρα


Η εσω-κυβερνητική θύελλα φρέναρε τον φόρο ακινήτων, τον «πισωγύρισε» έως ότου προταθούν δικαιότεροι φόροι ακινήτων.
Οι πολιτικοί αρχηγοί σκέφτονται την μικρότερη φορολόγηση για τις μικρές περιουσίες ενώ «ξανασκέφτονται» και τον φόρο στα αγροτεμάχια.
Οι εσωκομματικές αντιδράσεις ήταν τόσο μεγάλες που σε αυτή τη φάση ο φόρος έγινε τόσο καυτή πατάτα που κανείς δεν θέλει να την πάρει στα χέρια του, ανοίγοντας ένα ακόμη μέτωπο.
Η... μουρμούρα των βουλευτών αυτή τη φορά φαίνεται ότι βγαίνει σε καλό των πολιτών καθώς όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει από βδομάδα νέο σχέδιο με χαμηλότερους συντελεστές, ειδικά σε ότι αφορά στις μικρές περιουσίες.
Με λίγα λόγια οι τρεις αρχηγοί ζήτησαν από τον Γ. Στουρνάρα να φέρει δικαιότερο φόρο που θα επιβαρύνει περισσότερο τους κατόχους μεγάλης ακίνητης περιουσίας και λιγότερο όσους έχουν ένα σπίτι και μερικά χωράφια.
Το λογικό με άλλα λόγια.
Έτσι όλα δείχνουν ότι προκρίνεται ένα σχέδιο πιο κοντά στις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ με 8 κλίμακες φόρου, πολύ χαμηλές για τις μικρές περιουσίες και αρκετά μεγαλύτερες για όσους είναι κάτοχοι μεγάλης περιουσίας.
Καυτή πατάτα παραμένει όμως και το θέμα των αγροτεμαχίων.
Όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να επεκταθεί σε όλα τα αγροτεμάχια, αλλά θα περιοριστεί μόνο στις καλλιεργήσιμες εκτάσεις, αλλά άσχετα από το αν ανήκουν σε κατά κύριο επάγγελμα αγρότες.
Μάλιστα οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες θα έχουν και κάποια ελάφρυνση στο φόρο.
H wradrasis δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον ιστότοπο της ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Τα σχόλια περνάνε πρώτα από έλεγχο πριν από την δημοσίευση τους. 
Τα τεράστια σχόλια που είναι γραμμένα σε μορφή greeklish,δεν θα αναρτούνται,γιατί δεν διαβάζονται.
Στην επιλογή σχολίων του facebook,δεν υπάρχει έλεγχος και τα σχόλια σας..δημοσιεύονται αμέσως.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "«Μπλόκο» στον φόρο ακινήτων-«Παγώνει» το σχέδιο νόμου-Διορία στον Στουρνάρα"

Leave a reply