Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού την ερχόμενη Πέμπτη


Ραγδαία επιδείνωση με βροχές και χιόνια στα ορεινά, αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός στην χώρα μας από την ερχόμενη Πέμπτη. Η θερμοκρασία θα αρχίσει να σημειώνει σταδιακή πτώση από βορρά προς νότο.

 Από τις βροχές αυτές, φαίνεται να επηρεάζονται όλα τα τμήματα της Ελλάδας, ενώ τα πιο πολλά φαινόμενα θα σημειωθούν στην δυτική, βόρεια και ανατολική χώρα.
 Στο Ιόνιο Πέλαγος και τα νησιά το ανατολικού Αιγαίου, θα σημειωθούν και καταιγίδες. 
Τα νησιά του νότιου Αιγαίο, θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία, από αργά το απόγευμα της Πέμπτης και κυρίως τις βραδινές ώρες.
 Οι χιονοπτώσεις θα περιοριστούν σε ορεινά μόνο τμήματα της κεντρικής (1100-1200μ.) και βόρειας (800-1000μ.) Ελλάδας, ωστόσο στην δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο, από το απόγευμα και μετά, φαίνεται η θερμοκρασία να πέφτει και οι χιονοπτώσεις να κάνουν την εμφάνισή τους και σε ημιορεινά τμήματα, πάνω από τα 600-700 περίπου μέτρα υψόμετρο.
 Από το βράδυ της Πέμπτης, αναμένεται το σύστημα να κινηθεί πιο ανατολικά, με τον καιρό να βελτιώνεται σταδιακά στην δυτική και κεντρική αρχικά χώρα και προς τα ξημερώματα και τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής και στο μεγαλύτερο κομμάτι της βόρειας Ελλάδας.
πηγη

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Ραγδαία επιδείνωση του καιρού την ερχόμενη Πέμπτη"

Leave a reply