Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Nέα τροπή: Ο Πιστόριους δολοφόνησε τη Ρίβα εξαιτίας της εγκυμοσύνης της

Μια νέα πτυχή που αλλάζει τα δεδομένα της δολοφονίας της Ρίβα Στίνκαμπ αποκάλυψε η «Daily Star», αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ η άτυχη κοπέλα ήταν έγκυος από τον άνθρωπο που της έκοψε το νήμα της ζωής...
Τον Όσκαρ Πιστόριους…
Το 30χρονο μοντέλο φέρεται να ενημέρωσε τον 27χρονο αθλητή για την εγκυμοσύνη τη 14η Φεβρουαρίου, δηλαδή το βράδυ που δολοφονήθηκε. Μάλιστα, μια πηγή ανέφερε στην εφημερίδα: «Η αστυνομία πιστεύει πως το μυστικό της εγκυμοσύνης ήταν αυτό που οδήγησε στα άκρα τον αθλητή με αποτέλεσμα να την πυροβολήσει»!

Το ζευγάρι εικάζεται πως τσακώθηκε επειδή η Ρίβα έλαβε μήνυμα από τον πρώην σύντροφο της και παίκτη του ράγκμπι, Φρανσουά Χουγκάαρντ καθώς διατηρούσαν φιλικές σχέσεις αλλά με αυτό δεν συμφωνούσε ο Πιστόριους.
Η διαφωνία έφερε τον καυγά που όσο περνούσε η ώρα γινόταν μεγαλύτερος με αποτέλεσμα η Στίνκαμπ να ανακοίνωσε στον σύντροφο της πως είναι έγκυος για να ηρεμήσει. Ο Οσκαρ Πιστόριους δεν την πίστεψε ή προφανώς θεώρησε ότι το παιδί δεν ήταν δικό του και την σκότωσε!

πηγη

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Nέα τροπή: Ο Πιστόριους δολοφόνησε τη Ρίβα εξαιτίας της εγκυμοσύνης της"

Leave a reply