Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από τη Πέμπτη στη χώρα μας



Ραγδαία επιδείνωση με έντονες βροχές και καταιγίδες, αλλά και θυελλώδεις νοτιάδες, θα παρουσιάσει ο καιρός από τη Πέμπτη στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στη Θράκη, τη Μακεδονία, την Ήπειρο, το Ιόνιο Πέλαγος, τη Θεσσαλία και τα πιο δυτικά τμήματα της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου.

Τη Παρασκευή θα συνεχιστούν οι βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες, με πιο ασθενή κατά βάση χαρακτήρα, στη δυτική, βόρεια και ανατολική Ελλάδα. Η θερμοκρασία θα αρχίσει να σημειώνει κατακόρυφη πτώση από το απόγευμα της Παρασκευής στη βόρεια Ελλάδα.

Το Σάββατο, προβλέπεται αρκετά άστατος καιρός, με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια σε ορεινά τμήματα, στη κεντρική, δυτική, ανατολική και νότια Ελλάδα. Στη βόρεια χώρα, αναμένεται τις πρωινές ώρες να σημειώνονται χιονοπτώσεις μέχρι και σε πεδινά τμήματα, ωστόσο από τις προμεσημβρινές περίπου ώρες τα χιόνια θα περιοριστούν σε πιο ημιορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω αισθητή πτώση σε όλη τη χώρα, και κυρίως από τη Θεσσαλία και βορειότερα.
πηγη

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από τη Πέμπτη στη χώρα μας"

Leave a reply