Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Ο Γερμανός είτε είναι Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, είτε είναι Χίτλερ, πάντα ξέρει να πετά βόμβες.



Γραφει ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Ο Γερμανός παραμένει Γερμανός, ανεξάρτητα της θέσης που κατέχει της εποχής και ανεξάρτητα του αν χαρακτηρίζετε ως τρελός τύπου Χίτλερ ή σοφός τύπου Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Η Γερμανοί αυτό που ξέρουν να κάνουν είναι να αποσυνθέτουν και να καταστρέφουν τα πάντα στο όνομα μιας ακραίας καθαρότητας και τηρήσεως της τάξης.
Ο τρόπος χειρισμού των ευρωπαϊκών οικονομικών προβλημάτων από την Γερμανία, με την μόνιμη εμμονή της στην τιμωρία των οικονομικά αποτυχημένων, δεν έχει καμιά διαφορά
από την εξόντωση των αρρώστων από τον Χίτλερ.
Το σφάλμα της Κύπρου, της Ελλάδας, της Ιταλίας, την Ισπανίας, κτλ για το οποίο θα πρέπει να τιμωρηθούν σήμερα και ενδεχομένως να διωχθούν από την ΕΕ είναι ότι έπεσαν έξω οικονομικά.
Και βέβαια, μπορεί η Γερμανία να μην μπορεί να κρεμάσει από τον λαιμό ένα χρεοκοπημένο Κράτος, τίποτα όμως δεν θα αποκλείεται σε ένα επόμενο δεύτερο βήμα να διατάσει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε το κρέμασμα ατόμων τα οποία έπεσαν έξω οικονομικά.
Αναρωτιέμαι, αν εκτός τις δέκα εντολές που έδωσε ο Θεός στον Μωυσή, μήπως είναι τελικά δώδεκα και σε αυτές περιλαμβάνονται και οι δύο γερμανικές: Το ού πτωχεύεις, του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και το ου αρρωστήσεις, του Χίτλερ!!
Όπως και να έχουν τα πράγματα, πάντα θα υπάρχει ένας Γερμανός που θα ξέρει να πετά βόμβες, αυτή την στιγμή είναι οικονομικές, γιατί η απόφαση για κατάσχεση μέρους των καταθέσεων μικρών ή μεγάλων, είναι μια βόμβα στο Ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα.
Είδη η Αμερική ενημέρωσε τους Αμερικάνους Πολίτες ότι οι αμερικανικές τράπεζες είναι οι ποιο ασφαλείς, αλλά και η Ρωσία δεν έχασε την ευκαιρία να ζητά τον επαναπατρισμό των ρώσικων κεφαλαίων, είναι σίγουρο ότι αυτό θα πράξουν μέχρι αύριο και οι Άγγλοι.
Αλλά μήπως και επί Χίτλερ αυτό δεν έκαναν όλοι; Ο κάθε ένας τα χρήματα του τα έκρυβε στο μπαούλο του!!
Αυτό επαναλαμβάνετε και τώρα επί Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Ο Γερμανός είτε είναι Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, είτε είναι Χίτλερ, πάντα ξέρει να πετά βόμβες."

Leave a reply