Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Αποκλειστικό-Πώς αντιμετωπίζεται ένας μουσουλμάνος από τους ισλαμοφασίστες του περιβάλλοντός του όταν παντρευτεί Ελληνίδα και τα παιδιά του είναι χριστιανοί;


Δύο  μουσουλμάνοι οι οποίοι γεννήθηκαν στη Νταμιάτα ή Νταμιέτα της Αιγύπτου και ήρθαν στην Ελλάδα όχι παράνομα όπως οι περισσότεροι, αλλά με άδεια εισόδου (viza) ως μετακλητοί αλιεργάτες είπαν την ιστορία τους και τον καημό τους σε συνεργάτη μας. Ζουν μόνιμα σε νησί και εργάζονται σε μεγάλο αλιευτικό σκάφος.

 Γνώρισαν και παντρεύτηκαν Ελληνίδες (παρά την οργή των οικογενειών των κοριτσιών) και δημιούργησαν οικογένειες. Ο ένας έχει δύο γιους και ο άλλος γιο και κόρη.

Οι γάμοι έγιναν πολιτικοί αλλά τα παιδιά και των δύο είναι χριστιανόπουλα και όχι μόνο αυτό αλλά και τα τρία αγόρια είναι ντυμένα παπαδάκια κάθε Κυριακή στην εκκλησία και βοηθούν τον ιερέα της Ενορίας τους. Οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν φέρει ποτέ σε επαφή τα παιδιά τους με το συγγενικό περιβάλλον της Αιγύπτου.
Οι Αιγύπτιοι παππούδες γνωρίζουν ότι έχουν εγγονάκια στην Ελλάδα αλλά πέρα από κάποιες φωτογραφίες δεν τα έχουν δει ποτέ από κοντά και ο λόγος είναι ένας και τρομερός: η περιοχή τους είναι γεμάτη από φανατικούς ισλαμιστές οι οποίοι έχουν πληροφορηθεί από άλλους Αιγυπτίους ότι οι συγκεκριμένοι έχουν παντρευτεί χριστιανές και επέτρεψαν στα παιδιά τους να γίνουν κι αυτά χριστιανοί. Σύμφωνα με το ισλαμικό δίκαιο αυτό απαγορεύεται κι έτσι αυτοί περιμένουν πότε θα εμφανιστούν αυτοί οι δύο πατεράδες ο Αμπντέλ και ο Μοχάμεντ για να τους σφάξουν και αυτούς και τα παιδιά τους!

 Είναι πέρα για πέρα αληθινό όσο τρόμο κι αν προκαλεί! Δεν υπάρχει τρόπος να γίνει αυτή η συνάντηση στην Αίγυπτο, ούτε στην Αλεξάνδρεια όπου ο κόσμος είναι πιο πολιτισμένος και υπάρχει ακόμα ελληνισμός, όχι τόσο γιατί είναι πάρα πολύ μακρυά από τη Νταμιάτα αλλά γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να το πληροφορηθούν οι ισλαμοφασίστες οι οποίοι έχουν τους ανθρώπους τους στην Ελλάδα και να τους σκοτώσουν μόλις πάνε εκεί και τους γονείς και τα παιδιά!.

Ο μόνος τρόπος είναι να έρθουν οι παππούδες και οι συγγενείς σαν τουρίστες στην Ελλάδα. Σημειωτέον ότι πληροφοριοδότες πιθανότατα να είναι κάποιοι που έχουν ζητήσει ιθαγένεια με το ραγκουσονόμο που έχει παγώσει κι ελπίζουμε να τον αποσύρουν επειδή οι διαδικασίες του είναι τόσο εύκολες και τόσο προσπελάσιμες που δεν εξετάζει ποιος έχει ενταχθεί στο ελληνικό γίγνεσθαι. Ορίστε αυτό είναι ένα παράδειγμα της περίφημης ένταξής τους.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Αποκλειστικό-Πώς αντιμετωπίζεται ένας μουσουλμάνος από τους ισλαμοφασίστες του περιβάλλοντός του όταν παντρευτεί Ελληνίδα και τα παιδιά του είναι χριστιανοί;"

Leave a reply