Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Αγανακτισμένοι Κύπριοι περικύκλωσαν το Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου [βίντεο]



To προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου άρχισαν να περικυκλώνουν από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου εξοργισμένοι κάτοικοι του νησιού.
Σύμφωνα με το newsit Κύπρου, από το πρωί αποστέλλονταν σε κινητά τηλέφωνα Κυπρίων sms που καλούσαν τους πολίτες σε μαζικές κινητοποιήσεις έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.
Νωρίτερα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, αγανακτισμένοι πολίτες διαδήλωσαν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο κατά της απόφασης που έλαβε το Eurogroup για «κούρεμα» όλων των καταθέσεων στις κυπριακές τράπεζες.
Οπως έχουμε αναφέρει σε προηγούενα δημοσιεύματα, η συμφωνία του Εurogroup για την Κύπρο προκάλεσε πανικό στους κατοίκους του νησιού οι οποίοι από το πρωί άρχισαν να σχηματίζουν ουρές έξω από τα υποκαταστήματα των τραπεζών προκειμένου να πάρουν τις καταθέσεις τους, ενώ δεν έλειψαν και ακραία περιστατικά, όπως αυτό που συνέβη στη Λεμεσό, όταν ένας πολίτης ανέβηκε σε μια μπουλντόζα και επιχείρησε να μπει με αυτή σε μια τράπεζα.


πηγη

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Αγανακτισμένοι Κύπριοι περικύκλωσαν το Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου [βίντεο]"

Leave a reply