Breaking News:

Τελευταιες αναρτησεις

Επιλεγμένα

Τέταρτη ημέρα κυπριακής κρίσης (συνεχής ενημέρωση)



Δραματικές οι εξελίξεις στην οικονομία, η οποία διέρχεται την τέταρτη ημέρα κρίσης της, από τα ξημερώματα του Σαββάτου. Αντίστροφη μέτρηση για τη συνεδρία της Ολομέλειας της βουλής τις 18:00 το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα τεθεί προς ψήφιση, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, το επίμαχο νομοσχέδιο για το κούρεμα των καταθέσεων.
Η τελική διαμόρφωση του νομοσχεδίου για τα ποσοστά του κουρέματος των καταθέσεων συζητήθηκε σε πρωινή σύσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών, υπό τον ΥΠΟΙΚ, Μιχάλη Σαρρή. Το νομοσχέδιο συζητήθηκε στην σύσκεψη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών.
Το νέο  νομοσχέδιο προνοεί όπως «παρά τις διατάξεις οποιουδήποτε άλλου νόμου, κάθε πιστωτικό ίδρυμα στη Δημοκρατία προβαίνει στην είσπραξη τέλους επί των καταθέσεων ως ακολούθως: για κάθε ευρώ μέχρι και 20.000 με συντελεστή 0,00%, για κάθε ευρώ πάνω από 20.000 μέχρι και 100.000 με συντελεστή 6,75%, για κάθε ευρώ πάνω από 100.000 με συντελεστή 9,90%».
Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο αναβολής της συνεδρίας της Ολομέλειας.
Στις 17:00 και όχι στις 15:00 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη Αρχηγών και Εκπροσώπων κομμάτων με τον πρόεδρο της βουλής. Στο πλαίσιο αυτής της συνεδρίας αναμένεται να επικυρωθεί η αναβολή το απόγευμα της συνεδρίας της Ολομέλειας.
Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό.
http://wradrasis.blogspot.gr/
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο κάντε κλίκ ΕΔΩ για να είστε οι πιο ενημερωμένοι αναγνώστες του διαδικτύου!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Follow any responses to the RSS 2.0. Leave a response

0 σχόλια for "Τέταρτη ημέρα κυπριακής κρίσης (συνεχής ενημέρωση)"

Leave a reply